Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Ерупција вулкана Бали: Аеродром функционише, летови се и даље отказују (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Због очекиваног погоршања услова за летове, авиокомпаније "Џетстар" и "Вирџин су отказале вечерње летове. Због очекиваног погоршања услова за летове, авиокомпаније "Џетстар" и "Вирџин су отказале вечерње летове… »

Исповест тешко оболелог београђанина Стално се надам новом бубрегу

Вечерње новости 02.12.2017
Ивану Реџићу (32) трансплантација је једина шанса да продужи живот и да се ослободи дијализе. Још се није појавио компатибилан орган, али верује да ће дочекати и тај дан. ЖИВОТ Ивана Реџића (32) из Београда променио… »

Међама против необичне крађе

Вечерње новости 02.12.2017
Атарски путеви у Алекси Шантићу и Риђици. ЗБОГ све учесталије узрупације атарских путева у јавној својини града Сомбора, локална самоуправа је одлучила да тој појави стане на крај тако што је издаланалоге за омеђавање… »

Интервју Анђелка Прпић: Узбуђена као дете пред екскурзију

Вечерње новости 02.12.2017
Глумица Анђелка Прпић пред премијеру монодраме “Шта ме снађе” у Младеновцу. МОНОДРАМА је захтеван задатак у коме глумац сам на сцени изводи комплетан текст, а Анђелку Прпић (33) вечерас у Културном центру Младеновац… »

Заљубљеност: Плодно тло за илузије

Вечерње новости 02.12.2017
Заљубљеност одмах замагли реалну слику и приказује нам особу онаквом какву желимо, а не онаквом каква је она заиста. Таква верзија личности је много боља од стварне. Онај човек кога ти волиш у мени, наравно, бољи је од… »

Тите подигао понижене: Бразил после неуспеха на СП 2014. поново на правом курсу

Вечерње новости 02.12.2017
У Русију стижу са постом дугим 16 година, пошто је последња генерација која се попела на кров света била она са Роналдом у Јапану и Јужној Кореји 2002. ПОНИЖЕНИ су као домаћини 2014, а сада су спремни да покажу свима зашто… »

Породиљама 405 КМ месечно

Вечерње новости 02.12.2017
Влада РС усвојила Предлог буџета за наредну годину у износу од 3,3 милијарде КМ. Матерински додатак се са садашњих 70 КМ повећава више од пет пута. РАСПРАВА на релацији Влада, синдикалци и послодавци око Предлог буџета РС… »

Пиромани још на слободи

Вечерње новости 02.12.2017
И даље се не зна ко је нашем новинару из Пљеваља запалио ауто. ХОНОРАРНИ дописник “Вечерњих новости” из Пљеваља Мирослав Дробњак, коме је 11. октобра ове године запаљен аутомобил пред породичном кућом, ових дана… »

Коментар: Волови

Вечерње новости 02.12.2017
С обзиром на то да су међу подносиоцима пријаве људи који су основали и регистровали НВО "Црногорска православна црква", не треба се чудити њиховој верској неукости. У НИЗУ притисака на Митрополију црногорско-приморску, која… »

Надлежни о продаји "аеродрома ЦГ": Ваздушне луке остају државне

Вечерње новости 02.12.2017
Надлежни не размишљају о продаји аеродрома у Подгорици и Тивту. ВЛАДА Црне Горе, како је саопштио премијер Душко Марковић, не размишља о продаји црногорских аеродрома, већ ће, након што сачини анализе, одговорити на… »