Скопље

Димитријевић "као шприцер" – 2+1 за победу у последњим секундама ВИДЕО

Б92 пре 5 дана
Плејмејкер Хувентуда Ненад Димитријевић је донео победу својој екипи у дуелу са Нантером у Еврокупу. Македонац је одлучио да одигра последњи напад, при резултату 77:76 за противничку екипу. Најпре је "заломио" Кенија Черија… »

Петричек: Треба уверити Западни Балкан да је процес проширења и даље кредибилан

Нови магазин пре 5 дана
Шеф чешке дипломатије Томаш Петричек изјавио је да је Чешка подржала процес проширења као једну од кључних политика Европске уније и да пружа подршку свим земљама Западног Балкана у њиховој намери да постану… »

Одгађање датума Скопљу и Тирани штети кредибилитету ЕУ-а

Ал Јазеера пре 5 дана
Увјети који су били постављени Тирани и Скопљу у јуну 2018. били су резултат консензуса земаља чланица ЕУ-а, каже Хахн. Европски комесар за проширење и сусједску политику Јоханнес Хахн рекао је да је одгађање почетка… »

Кантера: Русија и Кина ће се активирати ако Брисел не промени одлуку

Блиц пре 5 дана
Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера оценио је да ће се после потеза Европске уније да не отвори преговоре са Скопљем и Тираном Русија и Кина активирати на овим просторима и да ће зато Брисел морати да преиспита… »

Приватна болница тужила Бокија 13 због неплаћене операције

Б92 пре 6 дана
Скопље -- Приватна скопска болница "Систина" тужила је првооптуженог у случају Рекет Бојана Јовановског зато што није платио трошкове операције смањивања желуца. Рочиште које је требало да се одржи у уторак је… »

Председник црногорског Атланског савеза упозорио Брисел: Кина и Русија се активирају на Балкану! Преиспитајте одлуку о уласку у…

Правда пре 6 дана
Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера оценио је да ће се после потеза Европске уније да не отвори преговоре са Скопљем и Тираном Русија и Кина активирати на овим просторима и да ће зато Брисел морати да преиспита… »

Кентера: Русија и Кина ће се активирати на овим просторима

Б92 пре 6 дана
Подгорица -- Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера оценио је да ће се после потеза ЕУ да не отвори преговоре са Скопљем и Тираном Русија и Кина активирати. Кентера сматра да ће зато Брисел морати да преиспита своје… »

Кина и Русија се активирају на Балкану! Преиспитајте одлуку о уласку Црне Горе, Скопља и Тиране у ЕУ

Ало пре 5 дана
Апелује и на НАТО пакт. * Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера упозорава да се Кина и Русија активирају на Балкану * Непријатно изненађење и да иако је пре свега упућено Северној Македонији и Албанији * Играчи… »

Стара Југа на окупу: Познат програм Првог фестивала РУТА у Београдском драмском позоришту

Вечерње новости пре 6 дана
Идејни творац Уније (и фестивала) је Југ Радивојевић, редитељ и управник позоришта на Црвеном крсту, које ће у првих шест дана децембра бити домаћин градским театрима из Сарајева, Љубљане, Скопља, Подгорице и Бриона… »

Амбасадор ЕУ: Остајемо у Северној Македонији без обзира на исход преговора

Б92 пре 6 дана
Скопље -- Амбасадор Европске уније у Северној Македонији Семуел Жбогар рекао је да Европа остаје у тој земљи. Остаће са повећаним фондовима пре свега за општине у којима би грађани требало да осете да живе европски, без… »

Вести дана »