Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Izložba novih članova SULUV od ponedeljka

Radio 021 31.01.2016
U Galeriji Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine u ponedeljak, 1. februara, u 19 časova biće otvorena izložba novih članova udruženja. Izlažu Sonja Bojanić, Marija Jevtić, Damjana Jokić i Tanja Pantić. Izložba traje do 13. februara… »

Izložba Udruženja tkalja Novog Sada od 2. do 8. februara

Radio 021 31.01.2016
Retrospektivna izložba Udruženja tkalja Novog Sada "Čuvajući tradiciju – odgovori zahtevima modernog vremena" održaće se od 2. do 8. februara u Kulturnom centru. Udruženje tkalja Novi Sad, koje je već dugi niz godina član Asocijacije za… »

Promocija romana "Leonardo na Dunavu" u Gradskoj biblioteci

Radio 021 31.01.2016
Promocija romana "Leonardo na Dunavu" Dragana Jovanovića održaće se u utorak, 2. februara, u Čitaonici Gradske biblioteke. O knjizi će, pored autora, govoriti Draško Ređep i Vanja Bulić. Početak je u 19 sati. Autor: 021.rs… »

Karić Ponovo Pokreće Bktv: Bogoljub ne odustaje od srpskih medija i kupio TV Nova?

Kurir 31.01.2016
U APR iz registra 28. januara izbrisan naziv „Nova.rs medija holding“ i upisano novo poslovno ime „Andriphot limited“, firme koja ima sedište na Kipru. BEOGRAD - Bogoljub Karić kupio je televiziju Nova.rs, nezvanično saznaje Kurir! Porodica… »

Karić ponovo pokreće BK TV?!

Alo 31.01.2016
bogoljub karić kupio je televiziju Nova.rs! porodica karić, nekadašnji vlasnik BK televizije koja se sada emituje na Internetu, po svemu sudeći ne odustaje od toga da bude vlasnik medija u Srbiji! Zbog toga su odlučili da se vrate na velika vrata… »

Zatvor zbog ljubavi prema zavičaju

Politika 31.01.2016
Došao je da ostvari svoj dečački san, imao je nameru da život i rad dovrši lepim pogledom na Šar-planinu, sagradio je mali hotel u svom zavičaju i dao mu ime svoje supruge... To je retka, sa još mnogo detalja, gotovo idilična priča Svetislava… »

VEDRANA RUDAN: Hrvati su smeće od naroda!

Pravda 31.01.2016
Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vreme NDH pušili Hilteru, ubijali Židove, Srbe, Cigane i sve krivomisleće u koncentracionim logorima opakijim od onih u Nemačkoj stidimo se naše prošlosti ali je ne možemo izbrisati.… »

Čitajte U Kuriru Ovako Sns Kupi Harač: Nisam htela da plaćam reket naprednjacima pa sam dobila otkaz

Kurir 31.01.2016
Otpuštena gerontodomaćica kaže da joj je stranka preko koje se zaposlila tražila svakog meseca 1.000 dinara od plate. SOMBOR - Svetlana Mrkalj iz Kljajićeva kod Sombora tvrdi da je ostala bez posla zato je što odbila da svakog meseca daje 1.000… »

Jezivo: Staford preklao dva psa u Grockoj!

Kurir 31.01.2016
Krvi je bilo na sve strane. Motkom sam udarao krvoloka, ali bezuspešno. On se zaleteo ka meni, pa sam se sapleo i iščašio rame, kaže Ivan Stanković. Američki staford čiji je vlasnik Uroš Stanković iz Grocke izjurio je na ulicu, ušao u… »

Karpov protiv osnovaca i seniora iz Merošine

RTS 31.01.2016
Dvostruki svetski prvak u šahu, ujedno i ambasador UNICEF-a, i deputat u ruskoj Dumi, Anatolij Karpov, gost je opštine Merošina radi popularizacije šaha. On je sa osnovcima i seniorima iz tog kraja odigrao simultani meč na 20 tabli na Oblačinskom… »