Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Čitajte U Novom Newsweeku Danilo Ikodinović: Rekao sam ćerkama da beže odavde

Kurir 31.01.2016
BEOGRAD - Bivši vaterpolista Srbije Danilo Ikodinović u intervjuu za najnoviji broj Nesweeka objasnio je zašto je svojim ćerkama priča da trebaju da idu iz Srbije i zašto ne može da ih laže. " Stalno im pričam kako treba da odu odavde. Ovde neke… »

​Ikodinović za novi Newsweek: Ova vlast nas pravi ludima

Newsweek 31.01.2016
Proslavljeni vaterpolista otkriva kako su mu zvučali zvižduci u areni, šta je savetovao Vanji Udovičiću, zašto kaže ćerkama da beže odavde. Bivši vaterpolista Srbije Danilo Ikodinović tvrdi da mu ni danas nije jasno šta se dogodilo sa… »

Otvorena nova fabrika obuće u Vranju! (FOTO)

Alo 31.01.2016
Italijanska fabrika za proizvodnju obuće "Geoks" zvanično je danas otvorila svoje pogone u Vranju u prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića. Vrpcu su svečano presekli premijer Vučić, direktor "Geoksa" Mario Moreti Polegato i gradonačelnik… »

Nora Krstulović: Sezona lova na vještice nije gotova

Al Jazeera 31.01.2016
Hrvatska je mlada država i nezrelo društvo - naročito u politici ili baš zbog nje, kaže rediteljica Nora Krstulović. Razgovarao: Mladen Obrenović Uz nekoliko afera koje su dovele do ostavke Mije Crnoje na dužnost hrvatskog ministra branitelja… »

Naša gudža bolja od engleskog pola

Večernje novosti 31.01.2016
U Gornjem Milanovcu ovekovečene zaboravljene dečje igre. Predstavljene i igre piljaka, kupe sa orasima, zuce... U ERI globalizacije, medija, informatike prepune kompjuterskih i kojekakvih video-igara na pametnim telefonima za kojima deca luduju, mnoge… »

Islamisti ciljaju srpske svetinje: Četvorica uhapšena ispred Visokih Dečana (FOTO)

Newsweek 31.01.2016
spred glavne kapije manastira Visoki Dečani uhapšena su četvorica naoružanih islamista i istraga je u toku. Ispred glavne kapije manastira Visoki Dečani uhapšena su četvorica naoružanih islamista i istraga je u toku, rekao je danas Tanjugu iguman… »

Naoružani Džihadisti Pokušali Napad Na Visoke Dečane: 4 osobe s kalašnjikovima uhapšene ispred manastira (FOTO)

Telegraf 31.01.2016
Dvojica od uhapšenih su imali bradu i obrijanu kosu kao i pantalone sa kratkim nogavicama, što je karakteristično za vahabiste. Sinoć uveče oko 9.00 časova uveče ispred glavne kapije manastira Visoki Dečani uhapšena su četvorica naoružanih… »

Prava istorija: Kad Mojsije kopira Vučića

Al Jazeera 31.01.2016
Satirični portal njuz.net mnoge je vijesti iz historije svijeta karikirao u okolnostima aktuelne srpske političke scene. Piše: Dragoljub Draža Petrović “Super je knjiga”, rekao je Baron Minhauzen govoreći o najnovijem štampanom izdanju… »

Fašizacija antifašizma

Peščanik 31.01.2016
70 godina posle rata Kako Ruska Federacija opravdava okupaciju Ukrajine U zimu 1942-1943, u trpezariji jednog petrogradskog pisca nekoliko nedelja je visio plakat sa natpisom „Smrt neprijateljima fašizma!” Glad i hladnoća bili su tada jači od… »

Ispred kapije Visokih Dečana uhapšena četvorica islamista

Studio B 31.01.2016
Ispred glavne kapije manastira Visoki Dečani uhapšena su četvorica naoružanih islamista i istraga je u toku, rekao je danas Tanjugu iguman tog manastira Sava Janjić. Ta četvorica kosovskih Albanaca iz četiri različita dela Kosova - Gnjilana… »