Arhiva vesti 23.04.2016

VIDEO: Gastoz nasrnuo na Ružicu, jedva ga zadržali

Vesti online 23.04.2016
U rijaliti šou programima jednostavno ne može bez napada, pa je tako slučaj i sa "Parovima", gde je umalo došlo do brutalnog napada Nenada Marinkovića - Gastoza na na Ružicu Veljković. Do novog obračuna je došlo nakon što je voditeljka Bojana… »

Avion Solar Impuls večeras sleće u San Francisko

RTV 23.04.2016
HONOLULU - Avion na solarni pogon "Solar Impuls 2" trebalo bi večeras da sleti u San Francisko i time završi poslednju etapu puta preko Pacifika. Avion je posle devet meseci pauze, ponovo poleteo u četvrtak ujutro s aerodroma na Havajima. Poslednja… »

Devojka tuži sopstvene roditelje zbog religije

Radio 021 23.04.2016
Maraja Volton (20) želi da tuži svoje roditelje jer su joj zbog religije uskratili lečenje i sada čeka transplantaciju srca i pluća. Njeni roditelji, pripadnici mormonske sekte, odbili su medicinsku negu za Maraju, jer su verovali da će je izlečiti… »

Beživotno telo Pančevca pronađeno u moru u Tivtu

Blic 23.04.2016
Beživotno telo 61-godišnjeg Pančevca Miroslava Lukića, pronađeno je u moru u lučici Kalimanj u Tivtu u četvrtak u poslepodnevnim satima. Telo koje je plutalo u vodi, primetio je prolaznik koji je pozvao policiju. Po odobrenju Višeg državnog… »

Rusija upozorava: Američki razarač plovi blizu ruske teritorije, preduzećemo sve neophodne mere

Blic 23.04.2016
Moskva je najavila preduzimanje „svih neophodnih mera“ nakon što je američki brod razarač doplovio veoma blizu njenih teritorija u Baltičkom moru, prenosi „Independent“. Rusija je optužila SAD i NATO za zastrašivanje. Ruski ambasador u NATO… »

Muzejska igraonica "Magični svet keramike" u nedelju

Radio 021 23.04.2016
Povodom gostujuće izložbe Muzeja "Janus Panonius" iz Pečuja, "Magična reč- Žolnai", u nedelju, 24. aprila, u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35, organizuje se muzejska igraonica "Magični svet keramike". Namenjena je deci uzrasta 5-10 godina. Mališani… »

Eksplozija u Turskoj: Islamska država ispalila rakete, poginule tri osobe

Blic 23.04.2016
U raketnim napadima u gradu Kilis u istoimenoj provinciji na jugu Turske poginule su tri osobe, javili su danas lokalni mediji. Nemački kancelar Angela Merkel kasnije tokom dana posetiće susednu provinciju Gazijantep. Turska novinska agencija "Dogan"… »

Obama: Ponosan sam što mi je Angela Merkel prijatelj

Kurir 23.04.2016
Američki predsednik Barak Obama pohvalio je danas liderske kvalitete kancelarke Angele Merkel, a naročito njenu odvažnost u rešavanju izbegličke krize. "Mislim da su kancelarka Merkel i brojni Nemci pokazali odvažnost u izbegličkoj krizi", rekao je… »

(Video) Imali seks, SAD bi da je šutne: Crni ima taktiku da izbaci Sandru sa Farme

Kurir 23.04.2016
Milan Đorđević Crni je diskutovao napolju sa Saškom Karan i Žikom Đorđevićem ko će da ispadne u ponedeljak sa imanja. "Mislim da će mala da leti. Sandra. Od nje i Dušice, tu nema priče! Mala bi letela sto posto", rekao je Crni. On se, kao… »

Prsli: Imovina Bogićevića, Lazarevića, Stupara i Nicovića na dobošu

Kurir 23.04.2016
Sudovi i banke prodaju nekretnine vredne više od 620 miliona dinara poznatih srpskih biznismena čije su firme otišle u stečaj. BEOGRAD - Imovina poznatih srpskih privrednika - Miroslava Bogićevića, nekada člana Forbsove liste bogatih, Đorđija… »