Balkan arhiva vesti 31.05.2016

Opljačkane maturantkinje

Mondo 31.05.2016
Tokom maturske zabave u motelu "Rođo" u Đulićima kod Teslića nepoznata osoba ukrala je novčanike iz torbica pet maturantkinja. Foto: YouTube U CJB Doboj kažu da se incident desio u nedelju. Policija radi na pronalasku izvršioca ili izvršilaca ovog… »

Mitov: Otvorena pitanja rešavati u duhu evrointegracija

RTS 31.05.2016
Ministar spoljnih poslova Bugarske Daniel Mitov izjavio povodom pitanja Poglavlja 23 da ne želi da komentariše bilateralne odnose Srbije i Hrvatske, ali da bi, u duhu evropskih integracija, za sve strane bilo delotvorno kad bi se otvorena pitanja… »

Glavaš: Karamarko i HDZ će teško preživeti 17. jun

B92 31.05.2016
Zagreb -- Prvi potpredsednik vlade Tomislav Karamarko i njegova stranka teško će preživeti 17. jun, kada se očekuje da će Sabor glasati o njegovom poverenju. To je izjavio Branimir Glavaš, jedan od osnivača najuticajnije vladajuće HDZ, saborski… »

Komentar: Blajburg

Večernje novosti 31.05.2016
Bošnjaci i Hrvati su sistematski proterani iz Republike Srpske, a "paradržava" je u ratu srušila 16 džamija. Ako to nije Blajburg, nađite drugi naziv, ali je u pitanju etničko čišćenje. BOŠNjACI i Hrvati su sistematski proterani iz Republike… »

Banjaluka: Odbornik Dušan Čajić kolegi Aleksandru Petkoviću: „Ti si šuga bez dostojanstva“

Blic 31.05.2016
Zasedanje Gradske skupštine Banjaluka danas je počelo uvredama odbornika SNSD Dušana Čajića na račun SDS-ovog odbornika Aleksandra Petkovića, koga je nazvao „običnom šugom“ i pozvao ga da izađu iz zgrade da se obračunaju. Čajić je tokom… »

Detalji porodične tragedije u Banjaluci: Ubio ženu, pa sebe dok im je sin spavao

Blic 31.05.2016
Momčilo Tepić (47) ubio je bivšu suprugu Milicu (44), pa onda pucao sebi u glavu ispred zgrade u koju je ona doselila nakon razvoda. Tragedija se dogodila juče oko 6.20 časova u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka 152 u banjalučkom naselju Lazarevo kada je… »

"Slomljena srca" Ulica Dujke Komljenovića rekorder po broju razvedenih muškaraca- čak 37!

Večernje novosti 31.05.2016
Postoje mesta sa velikim brojem neženja, sa porodicama koje broje najmanje desetak članova, ali ima i onih neobičnih kao što je deo Rebrovca gde samo u jednoj ulici živi neverovatan broj razvedenih muškaraca. BANjALUKA - Postoje mesta sa velikim… »

U razredu jedan đak

Večernje novosti 31.05.2016
Iz godine u godinu sve manje prvačića upisuje se u Modričke osnovne škole. Seoske klupe prazne, ali i 30 učenika manje u gradskoj OŠ "Sveti Sava" U PRVE razrede osnovnih škola na području Modriče iz godine u godinu upisuje se sve manje… »

U: BiH uglavnom sunčano, popodne pripremite kišobrane

Blic 31.05.2016
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i toplo vreme, uz dnevnu temperaturu od 23 do 29 stepeni Celzijusovih. Tokom dana umeren razvoj oblačnosti dovešće do lokalnih pljuskova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog… »

Špijune na videlo!

Večernje novosti 31.05.2016
Mogu li kadrovi opozicije u novoj vladi da razotkriju tajne dosijee. Velika očekivanja od Gojka Pejovića, mogućeg generalnog inspektora ANB. SEDAM decenija Crnogorci čekaju na otvaranje "crne kutije" tajni, koje u svojim fiokama kriju OZNA, UDBA, DB i… »