Arhiva vesti 03.01.2017

Škole u Albaniji zatvorene zbog hladnoće i gripa

Studio B 03.01.2017
Albanija zbog niskih temperatura i širenja gripa odlaže otvaranje škola posle novogodišnjeg praznika. Prema prognozi, temperatura će krajem nedelje pasti na minus 15 stepeni Celzijusa, a snega će biti u celoj Albaniji. Ministarstvo zdravlja… »

Zašto su srpski policajci bili ilegalno u Potočarima?

Slobodna Evropa 03.01.2017
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana dvojici pripadnika MUP-a Srbije, V.T. i M. D., koji se sumnjiče za odavanje službene tajne u vezi sa svojim aktivnostima prilikom posete premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima u julu 2015… »

"Sveci" promovisali Drakslera!

Sportske.net 03.01.2017
Aktuelni šampion Francuske Pari Sen Žermen ozvaničio je u utorak saradnju sa nemačkim internacionalcem Julianom Drakslerom i predstavio ga kao januarsko pojačanje. Fudbalski klub Pari Sen Žermen od danas je jači za nemačkog reprezentativca Juliana… »

Medijacija za rešavanje privrednih sporova od ove godine i u Srbiji

Radio 021 03.01.2017
U saradnji Privredne komore Srbije (PKS) i Pravosudne akademije (PA), a uz podršku partnera iz Slovenije (ECDR) u Srbiji će ove godine početi da se primenjuje sistem "komercijalne medijacije" kojom se, kako se najavljuje, mirnim putem, van suda, za… »

Grujičić: Srbija vraća dug Srebrenici

Danas 02.01.2017
Vlada Srbije će 4. januara formirati Radno telo koje će činiti predstavnici Vlade, Elektroprivrede Srbije i Opštine Srebrenica, izjavio je gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić i istakao da Srbija želi da plati dug, nakon 25 godina, za… »

Lepa Brena okačila video snimak saobraćajne nesreće!

Vesti online 03.01.2017
Lepa Brena je na društvenoj mreži Tviter objavila video snimak gde se automobil zaleće u znak i udara pešaka. Pevačica je ovom porukom htela da kaže čitaocima da se paze na putevima za praznike, jer postoje mnogi koji ne poštuju propise. Video… »

SAD: Policajka pretukla maloletnicu VIDEO

B92 03.01.2017
Policajka je pretukla maloletnu devojku na ulici u Filadelfiji u američkoj državi Pensilvaniji i sada se nalazi pod istragom, prenose strani mediji. Policija je došla na poziv zbog svađe i navodno pokušala da prekine naguravanje grupe ljudi, ali je… »

Leteći automobil na tržištu do 2020. godine?

Auto blog 03.01.2017
Kako prenosi Tanjug, nakon 15 godina rada na razvoju letećeg automobila, izrealska kompanija „Urban aeronautiks“ veruje da će se njena bespilotna letelica, teška jednu i po tonu, naći na tržištu do 2020. godine. Leteći automobil „kormoran“… »

Migrant iz Avganistana umro od hladnoće u Grčkoj

Novi magazin 03.01.2017
Policija na severu Grčke je danas saopštila da je jedan migrant iz Avganistana umro od hipotermije pošto je prešao reku Evros (Maricu), na granici s Turskom. Temperatura je u tom kraju prošle noći pala na minus 14 stepeni Celzijusa. Telo muškarca… »

IAFF: Kriterijumi za "čiste" ruske sportiste su...

B92 03.01.2017
Međunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila je nove smernice i uslove koje ruski atletičari treba da ispune kako bi se takmičili kao neutralni sportisti. IAAF navodi da će prijave ruskih atletičara za takmičenje u neutralnom statusu biti… »