Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

"Ne budi crven kao rak" Čuvajte kožu od detinjstva

Večernje novosti 12.07.2017
Na Kalemegdanu u organizaciji Hemofarm fondacije održava se edukativna manifestacija. U Dino parku na Kalemegdanu održana je manifestacija "Ne budi crven kao rak" sa ciljem podizanja svesti o štetnom uticaju sunčevog zračenja, uz besplatan ulaz za… »

Policija našla plantažu marihuane i vlasnike nasmejala porukom

Večernje novosti 12.07.2017
Policajci su pronašli plantažu marihuane, ali su svojim postupkom pokazali kako imaju dobar smisao za humor i nasmejali su korisnike društvenih mreža. POLICAJCI u Temz Veliju u Velikoj Britaniji naišli su na poljanu na kojoj je posađena marihuana i… »

Princ afrobita u bašti SKC

Večernje novosti 12.07.2017
Koncert Nigerijca Femija Kutija večeras na “Belefu”. JEDNA od najvećih svetskih zvezda afrobita Femi Kuti nastupiće večeras u bašti Studentskog kulturnog centra u okviru 26. Belefa. Kuti u Beograd dolazi u pratnji benda i plesača, koji čine da… »

Arheološka nalazišta zatvorena u sred dana zbog vrućina

Večernje novosti 12.07.2017
Grčko Ministarstvo kulture saopštilo je danas da će arheološka nalazišta biti zatvorena popodne, u toku najtoplijeg dela dana. Grčko Ministarstvo kulture saopštilo je danas da će arheološka nalazišta biti zatvorena popodne, u toku najtoplijeg… »

Luke Black 15. jula u Kulturnom centru "Grad"

Večernje novosti 12.07.2017
Luke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru "Grad" u Beogradu. Luke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru "Grad" u Beogradu. Ekskluzivac izdavačke kuće "Universal… »

Uzbuna kod invalida

Večernje novosti 12.07.2017
Udruženja osoba sa invaliditetom tvrde da ostaju bez sektora u Ministarstvu. Nadležni kažu da to nije tačno, i da će nastaviti brigu o ovim ljudima. JEDAN od prvih poteza Zorana Đorđevića, novog ministra za rad, jeste ukidanje sektora za zaštitu… »

Šortsevi za dugo toplo leto

Večernje novosti 12.07.2017
Ako planirate večernji provod, savršen izbor je šorts od veštačke kože ili teksasa sa cvetnim aplikacijama, bluza koja otkriva ramena ili majica s printom i visoke potpetice. Šortsevi su ove sezone, popularniji nego ikada ranije, sudeći bar prema… »

Predsednik opštine Pljevlja skupljao poene na MOSI?

Večernje novosti 12.07.2017
Reagovanje funkcionera DF povodom proglašenja predsednika Pljevalja za najgradonačelnika. Bojović nezadovoljan i visinom novčane podrške i odnosom države prema MOSI. VEST da je predsednik opštine Pljevlja Mirko Đačić, koji je pravosnažno… »

Oskarovac Branko Lustig se ne odriče Tita

Večernje novosti 12.07.2017
U Zagrebu velika politička borba oko naziva trga koji nosi ime nekadašnjeg maršala SFRJ. Lustig optužen da je "bolestan", ali je ostao dosledan. ZAGREB -OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ Slavni producent i dobitnik Oskara Branko Lustig, član… »

Apelacija urodila plodom: Sudu zabranjeno sprovođenje izvršenja protiv "Alumine"

Večernje novosti 12.07.2017
Ustavni sud BiH doneo je po apelaciji "Alumine" privremenu meru kojom se nalaže Osnovnom sudu u Zvorniku da ne sprovodi postupak izvršenja koji sprovodi firma "Pavgord" iz Foče. ZVORNIK - Ustavni sud BiH doneo je, po apelaciji "Alumine", privremenu… »