Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Sve više sjajnih košarkaša prihvata ponude iz najmnogoljudnije zemlje na svetu: Kina zlatni rudnik

Večernje novosti 12.07.2017
Letnju sezonu selidbi otvorio Raduljica. Pored srpskog reprezentativca ugovore potpisali Džekson, Skola, Burusis... DONEDAVNO je samo NBA "krnjila" kvalitet košarke u Evropi, odvlačeći, za ogroman novac, većinu od najboljih igrača sa Starog… »

"Svet sa Sputnjikom" o "Turskom toku"

Večernje novosti 12.07.2017
"Svet sa Sputnjikom" na radiju "Novosti", 104.7 MHZ, danas u 17 sati. Temu emisiije čine politički i ekonomski uticaji "Turskog toka" na region. POSLE Svetskog naftnog kongresa u Istanbulu, na kom je učestvovalo oko 6.000 predstavnika međunarodne… »

Horoskop za sredu, 12. jul

Večernje novosti 12.07.2017
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... OVAN Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve… »

Snabdevanje bez rizika

Večernje novosti 12.07.2017
Bezopasno cvetanje modrozelenih bakterija na jezeru Ćelije. KRUŠEVAC - Na akumulacionom jezeru Ćelije, oko 25 kilometara od grada, uočeno je “cvetanje” modrozelenih bakterija, ali opasnosti po vodosnabdevanje nema. Kako poručuju iz Fabrike vode u… »

Stepincu (još) daleko oreol

Večernje novosti 12.07.2017
Danas poslednji sastanak komisije SPC I Rimokatoličke crkve. Odluka neće biti donesena odmah po završetku dijaloga. ODLUKA o kanonizaciji kontroverznog hrvatskog kardinala iz vremena Drugog svetskog rata neće biti doneta odmah po okončanju dijaloga… »

Tragična sudbina mladića iz sivca Danijel skočio u vodu i više nije izronio

Večernje novosti 12.07.2017
Na bazenu, kraj velikog bačkog kanala, udavio se mladić iz hraniteljske porodice. Skok u vodu na 38 stepeni koban za devetnaestogodišnjaka. SIVAC - U bazenu pored Velikog bačkog kanala u Sivcu u ponedeljak, 10. jula, utopio se Danijel Aleksić (19)… »

U Evropi niču čudesni stadioni: “Lepotice” za 22. vek

Večernje novosti 12.07.2017
Dok se čeka obnova stadiona “večitih” ili gradnja nacionalnog, Atletiko dobija novi dom, renoviraju se domovi Čelsija, Reala, Liverpula, Barse... NAVIJAČI Partizana i Crvene zvezde bezuspešno godinama iščekuju renoviranje dotrajalih fudbalskih… »

"Jazaki" za prepucavanje

Večernje novosti 12.07.2017
Japanska kompanija dobila izdašnu pomoć države i grada za otvaranje fabrike u Šapcu. SNS optužuje ZZS da je “najveći kočničar privrednog razvoja Mačve i Pocerine”. VLADA Republike Srbije je za pokretanje fabrike u Šapcu odobrila japanskoj… »

Odbojkašice veruju da će u Japanu igrati bolje nego u Ankari: Snaga i u zajedništvu

Večernje novosti 12.07.2017
Sazrele smo kao ekipa i dokazale selektoru Terziću da može da računa na sve igračice - poručila je Jovana Stevanović. U SENDAIJU kao u Ankari. Odbojkašice žele u Japanu da nastave pobednički niz i možda već posle drugog vikenda obezbede… »

Muž preminule trudnice: Klinika odbila da primi zahtev za izdavanje dokumentacije

Večernje novosti 12.07.2017
Suprug preminule trudnice Ivane Kostić i otac nastradale bebe Vere oglasio se prvi put nakon tragedije. NIŠ – Suprug preminule trudnice Ivane Kostić i otac nastradale bebe Vere oglasio se prvi put nakon tragedije Evo šta je Aleksandar Kostić iz… »