Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Manje posla za advokate

RTS 05.10.2017
Advokatska komora u Nišu obeležava 45 godina postojanja. Sa 1.000 upisanih advokata i 1.200 advokatskih pripravnika pokriva šest opština južne i jugoistočne Srbije. Ne kriju da posla imaju manje no nekada, jer su novim zakonima deo obaveza preuzeli… »

Predstava "Ana je čekala" premijerno pred prokupačkom publikom

RTS 05.10.2017
Nova pozorišna sezona u prokupačkom pozorištu "Hranislav Dragutinović" otvorena je predstavom "Ana je čekala", po romanu Srbijanke Stanković, u režiji Tijane Petrović. "Ana je čekala" je ljubavna konfuzija u dva čina, komad u kome se posmatraju… »

U ariljskom Domu zdravlja, počela vakcinacija i besplatno merenje pritiska i šećera

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Arilje – U Domu zdravlja Arilje započeće se sa vakcinacijom stanovnika ove opštine, a ujedno biće organizovani i besplatni pregledi kod lekara sa merenjem glikemije i krvnog pritiska. Svi građani koji su zainteresovani da provere svoj pritisak i… »

Kiša pomerila koncert, Lukas vas poziva u nedelju u Topolu

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Topola - Koncert folk pevača Ace Lukasa koji je predviđen za sutra odložen je za nedelju zbog najavljenog lošeg vremena. Koncert počinje u 20:00 sati ispred hotela na Oplencu. Nesumnjivo je da će Lukasov nastup doprineti da i ovogodišnja… »

Stamatović: Smena direktorke Doma zdravlja u Čajetini - nastavak torture

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je smena direktorke Doma zdravlja Čajetina bespravna i naveo da ta opština godinama trpi pritiske čelnika Srpske napredne stranke (SNS). Opština Čajetina godinama unazad… »

Da li se isplati odsustvovati sa posla zbog bolesti

RTS 05.10.2017
Da se ne isplati odsustvovati sa posla zbog bolesti, na svojoj koži osetila je jedna Kruševljanka, koja i pored dobre volje, posle povratka sa bolovanja, nije u mogućnosti da prihvati novu ponudu poslodavca. U dečjem butiku u Kruševcu Monika radi od… »

Humanim pirotskim maturantima veliko priznanje “Maslačak za dobročinstvo”

Pirotske vesti 05.10.2017
Humanitarna organizacija Prijatelji dece Srbije tradicionalno dodeljuje priznanje “Maslačak” za dobročinstvo deci. Ove godine ovo prestižno priznanje dodeljeno je za akciju “Tvojih pet minuta sjaja – nečiji ceo život”, u okviru koje su… »

Sajam automobila od subote u hali „Čair“

Jugmedia 05.10.2017
U niškoj hali „Čair“ u subotu, 8. oktobra u 11 časova, biće otvoren sedmi Sajam automobila, motora i prateće opreme. Prema najavi organizatora, „Siti marketing centra“ (City marketing centra) na sajmu će se predstaviti vodeći evropski i… »

Krivična prijava zbog rekonstrukcije zgrade opštine

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Prijepolje - Halil Rovčanin, građevinski preduzimač iz Prijepolja, podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv Izeta Čolovića i Aleksandra Vujčića, članova Komisije za izbor ponuđača za izvođenje zanatskih i… »

Vanredna sjednica Savjeta za bezbjednost Opštine Tutin (VIDEO)

Sandžak press 05.10.2017
Savjet za bezbjednost Opštine Tutin na današnjoj sjednici zatražio je od nadležnih državnih organa da što hitnije objave zvaničnu verziju događaja vezanih za događaj u noći između petka i subote kada je policijski službenik lišio života… »