Politika arhiva vesti 14.01.2018

SNS: Usvojena lista za Beograd!

BK TV 14.01.2018
"Imamo obavezu da obezbedimo pobedu!" Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", saopštila je ta stranka… »

Udarna vest! Vučić na RTS-u otkrio ko je prvi na listi za Beograd!

BK TV 14.01.2018
Konačno! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras gostujući na RTS-u da će prvi na listi "Zato što volimo Beograd" za lokalne izbore u prestonici biti doktor Zoran Radojičić, direktor Tiršove. SNS: Usvojena lista za Beograd! "Prvi… »

Evo ko je u prvih 20 na listi Srpske napredne stranke

Alo 14.01.2018
Srpska napredna stranka utvrdila je konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara, a prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić. Druga na listi, je balerina Aja Jung (1972). Diplomirala je… »

SNS: Subvencije za poljoprivredu rastu iz godine u godinu

Studio B 14.01.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke istakao je da grad Beograd iz godine u godinu povećava budžet za subvencije za poljoprivredu. SNS je oštro kritikovao lidera DS Dragana Šutanovca i prethodnu gradsku vlast navodeći da su 2011. godine… »

"Dolazak Abea velika čast, najduže će ostati u Srbiji"

B92 14.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dolazak japanskog premijera Šinzo Abea u posetu Srbiji velika čast. On je rekao “i da smo na tu posetu veoma ponosni, te da je Srbija jedna od šest zemalja istočne Evrope koju će posetiti, u… »

Predsednik Srbije predstavio listu Srpske napredne stranke za beogradske izbore

Insajder 14.01.2018
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predstavio je gostujući na RTS-u listu te stranke na predstojećim beogradskim izborima. Na čelu liste SNS-a će biti nestranačka ličnost, direktor Univerzitetske dečje klinike… »

Ukrajinski tragovi u napadu dronovima na ruske baze

Sputnik 14.01.2018
Može se reći da je ukrajinska vojna industrija na samrti i nije čudo ako neko ilegalno prodaje određene partije oružja ili eksploziva. Oružje je moglo stići do Sirije i preko Turske, jer bez obzira na zvaničnu državnu politiku, i dalje su aktivne… »

Vučić otvorio dušu: Kada sam čuo njegove reči, samo što nisam zaplakao

BK TV 14.01.2018
Uživo na RTS-u! Predsednik Vučić rekao je da je najbolji komentar na izjavu Amfilohija da će "prodati Kosovo" dao patrijarh srpski Irinej. Oštre reakcije srpskih zvaničnika na izjave Amfilohija: Bavi se vradžbinama, živom Vučiću držao opelo… »

Evo ko je doktor Zoran Radojičić, prvi na listi SNS za Beograd

BK TV 14.01.2018
Profesor doktor Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS za gradske izbore u Beogradu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!", generalni je direktor i hirurg na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu i svakodnevno se… »

“Patkari” i Dveri odjavili Raduleta!

Alo 14.01.2018
Boško drži Raduleta na tihoj vatri, a “patkari” su ga već oduvali! Lider Pokreta “Dosta je bilo” je pozvao, kako je naveo, “istinske opozicione političke organizacije” na razgovor o saradnji na beogradskim izborima - pokret Luke… »