Politika arhiva vesti 14.01.2018

Zaratile Mica Zavetnica i Sašina Tanja

Alo 14.01.2018
Poznata novinarka i mlada političarka prekjuče su se pošteno "čašćavale". Naime, Milica Đurđević, članica Predsedništva Pokreta „Zavetnici“, gostovala je u jednoj emisiji i govorila o natalitetu. Njeno gostovanje nije se naročito dopalo… »

Vučić otkrio šta misli o seriji "Nemanjići"

BK TV 14.01.2018
Osvrnuo se i na veliko ostvarenje RTS-a Vučić: Pozajmiću ime Šutanovcu samo pod JEDNIM USLOVOM Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je odgledao samo nekoliko minuta serije "Nemanjići" i da ne razume zašto se digla tolika… »

Dirljiva scena: Čovek je proveo noć u kućici za pse, a ono što je želeo da dokaže raznežiće sve!

Srbija danas 14.01.2018
Svaka čast! Veterinar je odlučio da provede noć u kućici za pse na hladnoći kako bi pokazao vlasnicima koji ostavljaju životinje napolju koliko je njima zaista hladno. Svoj mali eksperiment sproveo je da bi edukovao ljude u nadi da će na ovaj… »

Vučić otkrio ko će biti nosilac liste za Beograd: Direktor dečje klinike u Tiršovoj kandidat za gradonačelnika

Nedeljnik 14.01.2018
Na listi od prvih 20 biće 3 do 4 člana Srpske napredne stranke. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti Zoran Radojičić. Rekao je da će izbori biti raspisani sutra… »

Ko je Zoran Radojičić, Vučićev adut za Beograd: Urolog koji se našao u Oksfordovoj enciklopediji uspešnih Srba

Nedeljnik 14.01.2018
Predsednik je Republičke stručne komisije za zdravstvenu zaštitu dece pri Ministarstvu zdravlja. Profesor doktor Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS za gradske izbore u Beogradu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!", generalni je… »

Dveri: Obradović i Kostić sa Amfilohijem razgovarali o KiM

B92 14.01.2018
Poslanici Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović i Ivan Kostić susreli su se na Cetinju sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem. Kako se navodi u saopštenju, oni su sa mitrolopitom razgovarali o Kosovu i Metohiji. Posle prijema u zgradi… »

Vučić: Nisam slavio novu godinu po Julijanskom kalendaru

B92 14.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na RTS da nije slavio novu godinu po Julijanskom kalendaru. On je na početku emisije “Oko intervju“ čestitao takozvanu Srpsku novu godinu svim građanima koji početak 2018. godine slave u noći između… »

Vučić: Pozajmiću ime Šutanovcu samo pod jednim uslovom

BK TV 14.01.2018
Predsednik Vučić izjavio je večeras gostujući na RTS-u da će "pozajmiti" ime nekim listama, ukoliko su "oni koji stoje iza njih" spremni da kažu da su to liste "protiv Vučića". SNS: Usvojena lista za Beograd! Podsetimo, neki kandidati najavili su… »

Čavić, Gurović, Branko kockica na listi SNS: Evo ko je sve podržao naprednjake na izborima u Beogradu

Kurir 14.01.2018
Direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici doktor Zoran Radojičić biće u samom vrhu liste Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Beogradu, a Izvor iz vrha SNS kaže da je u prvih 55 na listi 35 intelektualaca. - Zoran Radojičić… »

"U sjajnim smo odnosima sa Belim, ogradili smo se od Luke"

B92 14.01.2018
Razilaženje pokreta “Beli – Samo jako“ i Luke Maksimovića, koji je “igrao ulogu“ Ljubiše Preletačevića Belog naišlo je na mnoge reakcije. Podsetimo, mladenovački pokret je saopštio da se ograđuje od daljeg delovanja svog bivšeg… »