Društvo arhiva vesti 08.12.2018

Svojim izjavama zagrejala i osokolila Srbe na Kosovu (foto)

Alo 08.12.2018
Evo šta se desava. Sve je spremno u Kosovskoj Mitrovici za doček Ražnatovićeve i koncert srpske majke, bina se montira, a građani se okupljaju. Ceca se iz automobila kojim stiže obratila narodu sa rečima: - Prošli smo i stižemo u Kosovsku… »

Pilićari

Peščanik 08.12.2018
Manjkav je to tim koji stoji iza predsednice vlade Ane Brnabić. Da je reč o solidnom timu, on ne bi njene izjave iznova pregledao pošto su one jednom već date i napravile štetu. Pravi tim bi ubedljivo objasnio Brnabić da mora da se pripremi i… »

Povratak langolirsa

Peščanik 08.12.2018
Šta se dešava sa niškim aerodromom? Umesto objašnjenja, dovoljno je pogledati scenu iz već zaboravljenog TV filma, „Langolirs“, snimljenog po istoimenoj noveli Stivena Kinga. U ovoj seriji, grupa putnika čiji je avion na neznan način prošao… »

Njegova ćerka je dva puta optužena za vršnjačko nasilje, a onda je otac rešio da uzme stvar u svoje ruke, ali da li je…

Blic 08.12.2018
Nakon što je njegova ćerka optužena za nasilničko ponašanje prema drugom detetu, jedan otac je rešio da ona takav gest više nikada ne ponovi, a da bi u tome uspeo, morao je prethodno da je kazni. Kirsten Koh (10) iz Ohaja, kažnjena je trodnevnom… »

Skandalozan autorski tekst: Pohvala Jasenovcu kao mestu za odmor

Večernje novosti 08.12.2018
Zoran Hamović svoj stav o knjizi koja negira zločine u logoru smrti nazvao štamparskom greškom. Autora koji je negirao stravične zločine nazvao hladnim istraživačem, koji je posvećen činjenicama. BURA koju je u srpskoj kulturnoj i političkoj… »

Brza, jednostavna, a prelepa: Posna voćna torta

Prva 08.12.2018
Sigurni smo da će vam se dopasti ovaj prelepi recept iz bakine kuhinje. Potrebno je: *400 gr posnog keksa *300 ml soka *250 gr margarina *200 gr prah šećera *200 gr žele bombona *6 bananica *300 gr šlaga *200 gr voća (kivi) Priprema: Keks izdrobiti… »

Zašto ne morate puno platiti novogodišnje poklone

Blic 08.12.2018
Da bi sve prošlo savršeno za Novu godinu o kupovini novogodišnjih poklona morate da počnete da razmišljate na vreme!Prava sniženja i popusti po prodavnicama slede tek nakon praznika, ali postoje načini kako već sada možete kupiti pravi poklon za… »

Ovako su albanski mediji prokomentarisali Cecin koncert u Kosovskoj Mitrovici (foto+video)

Alo 08.12.2018
Ne znaju da broje! Koncert u delu grada pod nazivom Ploča, gde se nalazi veliki kompleks otvorenih sportskih terena u sklopu Univerziteta u Prištini, izmeštenog u Kosovsku Mitrovicu obezbeđuju pripadnici KFOR-a. Među okupljenima nalaze se i… »

Ceca je ovom pesmom počela koncert i obradovala narod! Stotine Srba peva uglas!

Alo 08.12.2018
Neverovatno. Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je danas pred građanima u Kosovskoj Mitrovici, a više stotina ljudi ni kiša nije sprečila da izađu na trg i i pevaju sa njom uglas. Koncert u delu grada pod nazivom Ploča obezbeđuju… »

Upozorenje za vozače! Kiša u celoj Srbiji: Opasnost i problemi na putevima!

Srbija danas 08.12.2018
Stanje na putevima. Kiša koja je najavljena za današnji dan već je zahvatila puteve širom Vojvodine, dok se u ostalim krajevima očekuje u toku popodneva, a snežne padavine prognozirane su za više planinske predele, saopštio je Auto-moto savez… »