Društvo arhiva vesti 08.12.2018

Patriotska "bitka" gurmanlucima

Večernje novosti 08.12.2018
U kultnoj beogradskoj kafani "Pavle Korčagin" svake nedelje spremaju se jela zemalja koje ne priznaju takozvano Kosovo. Ove nedelje služe solomonski fišburger, idućeg vikenda specijalitet sa Madagaskara. NEOBIČNA patriotska "bitka" već mesecima vodi… »

Novi vlasnik Prve televizije i O2 TV

Vesti online 08.12.2018
Kompanija Antena grupa postigla je dogovor sa preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100% osnivačkih prava Antena grupe u Srbiji i Crnoj Gori. Kompanija Antena grupa je vodeća medijska korporacija u jugoistočnoj Evropi u čijem vlasništvu… »

Balada o mornaru, njegovom „ocu“ i čitaocima

Danas 08.12.2018
DEVETA UMETNOST Pola veka nakon pojavljivanja jednog od najuticajnijih stripova u istoriji 9. umetnosti, Korta Maltezea Huga Prata (zapravo bi se moglo reći da je on i jedan od glavnih krivaca za skok ovog medija iz žutih, petparačkih u umetničke… »

Drugarica i ti često imate ciklus u isto vreme? To nije slučajnost! Evo o čemu se radi...

Srbija danas 08.12.2018
Ko bi rekao... Znate ono kada vi i najbolja prijateljica imate menstruaciju u isto vreme? I onda provedete sate kukajući jedna drugoj kojoj je ovaj mesec gore, koju više boli svaka koščica u telu i koja je pojela više slatkiša. E pa znate šta… »

Ukoliko želite obilje i sreću, ovo MORATE da uradite po feng šuiju pre Nove godine!

Prva 08.12.2018
Zakoračite s veseljem u Novu godinu i u novi način života, napunite se srećnim i zdravim energetskim pojačanjem! Ove tehnike čišćenja učiniće čuda za vašu energiju, osećaćete se fantastično i imaćete fokus da privučete ono što želite… »

Priština: Srbija nije sarađivala u istrazi ubistva Ivanovića

Vesti online 08.12.2018
Kancelarija glavnog kosovskog tužioca saopštila je da Srbija sa njima "nije sarađivala" na rasvetljavanju ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića. Tužilaštvo je to saopštilo nakon izjave ministarke pravde Srbije Nele Kuburović da je Priština… »

G20: Čuvari globalnog blagostanja ili savez velikih sila

Danas 08.12.2018
Tek okončan sastanak G20, na kome su se merila rukovanja i pogledi, pokazao je da je grupa konsolidovala svoje mesto kao važan, ako ne i najvažniji svetski centar moći i upravljanja globalnom ekonomijom. Neformalni klub od 19 država plus Evropska… »

Sve više maloletnih prestupnika

RTS 08.12.2018
Krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga prošle godine prijavljeno je 1.590 počinilaca. U odnosu na 2016. godinu, za više od hiljadu je porastao broj prijavljenih za neovlašćeno držanje opojnih droga, sa 5.201 na… »

Manifestacija Ledena šuma otvorena u Novom Sadu

Danas 08.12.2018
Sinoć je u Dunavskom parku, u Novom Sadu svečanim programom i tradicionalnim vatrometom, otvorena treća po redu manifestacija Ledena šuma. Publici su se u okviru programa otvaranja predstavili najmlađi novosadski hokejaši, članovi kluba „NS… »

Ceca Ražnatović održala koncert u Kosovskoj Mitrovici

Studio B 08.12.2018
Srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je danas u Kosovskoj Mitrovici koncert u znak podrške Srbima na KiM. Na koncertu je bio okupljen veliki broj građana koje ni hladno vreme ni kiša nisu sprečili da dođu. Ražnatovićeva je na… »