Arhiva vesti 31.03.2019

Serija a: Miha prebacio crtu, Bolonja će slaviti Destra (video)

Hot sport 31.03.2019
Nastavio je srpski stručnjak da radi na tome da se Bolonja i sledeće sezone takmiči u eliti. Ovog puta njegovi puleni su rezultatom 2:1 savladali Sasuolo, a pitanje pobednika je rešeno u samom finišu utakmice. Domaća ekipa je odlično ušla u ovu… »

Vučić: Nasilje i siledžije u Srbiji neće proći

Politika 31.03.2019
Predsednik Srbije u Zrenjaninu pozvao građane da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je Srbija snažna, demokratska, moderna, poštena, pristojna i jaka. ZRENjANIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina… »

Akcija „Sat za našu planetu“ obeležena širom Srbije

Danas 31.03.2019
Najveća svetska ekološka akcija „Sat za našu planetu“ obeležena je jedanaesti put u Srbiji, uz učešće velikog broja gradova, opština, organizacija, ustanova, škola i vrtića. Isključivanjem svetla na sat vremena, od 20:30 do 21:30, učesnici… »

Doneta odluka: Crnogorska vlast ruši srpsku krstionicu na vodi

Sputnik 31.03.2019
Rušenje krstionice na vodi koju je Mitropolija crnogorsko-primorska (MCP) Srpske pravoslavne crkve (SPC) nelegalno sagradila krajem prošle godine na Ostrvu cveća u tivatskom zalivu, počeće 2. aprila, objavio je crnogorski sajt CDM. Urbanističko… »

Potraga za Čačaninom - kolima udario u prodavnicu

RTV 31.03.2019
KRALJEVO - Nepoznati vozač automobilom je udario u prodavnicu u centru Kraljeva, ali nema povređenih, a pričinjena je materijalna šteta. Oko 23 časa u centru Kraljeva automobil marke "reno" čačanske registracije udario je u prodavnicu u centru… »

Crna Gora: Opozicija i organizatori protesta potpisali sporazum

Danas 31.03.2019
Na protestu na Trgu nezavsnosti u Podgorici predstavnici opozicije i organizatori protesta „Odupri se 97.000“ večeras su potpisali „Sporazum za budućnost“ i obavezali se na dosledno ispunjenje svih ciljeva građana. Glumac i član organizacionog… »

"Nagazio" 200 po pisti, pa ostao bez posla

B92 31.03.2019
Tridesetjednogodišnji Navdip Sing Randava ostao je bez posla jer se malo "zaigrao" na aerodromu Hitrou u Londonu, vozeći BMW M6 brzinom većom od 230 kilometara na sat. Mandava je radio kao osoba koja parkira automobile korisnika aerodroma, ali je… »

Sahranjen Dobrica Erić u rodnom selu

Glas Zapadne Srbije 31.03.2019
Gornji Milanovac - Veliki srpski pesnik, Dobrica Erić, sahranjen je u 13 časova na porodičnom groblju u selu Donja Crnuća gde je rođen i napravio svoje prve pesničke korake. Sahrani je prisustvovalo oko 2000 meštana. Prema njihovim rečima pokojni… »

Avio-linije od javnog interesa za brži razvoj i investicije

RTV 31.03.2019
NIŠ - Vlada Srbije usvojila je Odluku o uvođenju avio-linija od javnog interesa na inicijativu okruga južne i istočne Srbije, u cilju bržeg ekonomskog razvoja regiona, a kroz efikasnije saobraćajno povezivanje sa evropskim gradovima. Kako je… »

SRPSKA LIGA VOJVODINA Kabel odneo tri boda iz Pančeva (0:1)

Dnevnik 01.04.2019
PANČEVO: U derbiju kola fudbaleri „dizelke“ pred svojim navijačima doživeli su minimalan poraz protiv gostiju iz Novog Sada koji su borbenom igrom i većom željom došli do pobede i sada su sa tri nova boda zaposeli na čelu tabele. Tokom celog… »