Arhiva vesti 31.03.2019

Od 1. do 7. aprila velika akcija saobraćajne policije

Top press 31.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 1. do 7. aprila 2019. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila. Ova akcija će početi sutra… »

Ja bih njega unakazila, života mi moga: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu prevare, a ono što je usledilo šokiralo je…

Kurir 31.03.2019
Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom odnosu sa Anom Korać, za koju jedna od najstarijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" tvrdi da je u pitanju prava ljubav. Međutim, prevaru nikako ne podržava… »

UMMR: Najodgovorniji za tabloidizaciju i pokušaj rušenja velikih medija jeste NUNS

Top press 31.03.2019
Čačak – „Čestitamo novoizabranom predsedniku NUNS – a, Željku Bodrožiću, i očekujemo da umesto borbe sa političarima krene u borbu za očuvanje onoga što je ostalo od medijske scene nakon višedecenijskog pustošenja, da se postara za spas… »

Pronađeno beživotno telo žene u kanjonu Đetinje

RINA 31.03.2019
Užice - U kanjonu Đetinje kod Velike brane pronađeno je beživotno telo žene stare oko 60 godina. Još uvek se ne zna kako je stradala a nije utvrđen ni identitet. Telo je primetio jedan prolaznik i odmah obavestio policiju. Uviđaj je u toku... RINA… »

Cipras zapretio Albaniji sankcijama

Večernje novosti 31.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade, poručivši da bi evropska perspektiva Albanije mogla da bude dovedena u pitanje. Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade… »

Aleksandra ušla u Zadrugu, Ana i David prebledeli kada su je videli (VIDEO)

Vesti online 31.03.2019
Aleksandra Subotić ušla je ove noći u Zadrugu, a na vratima bele kuće ljubazno ju je dočekala većina ukućana. Ona se pozdravila sa svima, dok su David i Ana sedeli u dnevnoj sobi i pravili se kao da se ništa ne dešava. Nakon ovoga Aleksandra je… »

Rast deonica na Volstritu

Politika 31.03.2019
PARIZ - Na Volstritu su cene deonica porasle, drugi dan zaredom, zahvaljujući nadi ulagača u trgovinski dogovor između SAD-a i Kine, pa je S&P 500 indeks u celom proteklom kvartalu zabeležio najveći dobitak od 2009. godine. „Dau Džons” ojačao… »

Kako je komšiluk "dočekao" bombe nad Srbijom? Koje zemlje su pozdravile, a koje negodovale zbog NATO bombardovanja

Blic 31.03.2019
Kada je pre 20 godina počelo bombardovanje SRJ, zemlje regiona različito su reagovale na vest da u njihovom komšiluku padaju bombe. Neki su ponudili sve svoje kapacitete NATO-u, neki su podršku Alijansi unovčili, a neki su se oglušili na volju svog… »

Pjongjang traži istragu: Upad u našu ambasadu "težak teroristički čin i akt iznude"

Blic 31.03.2019
Severna Koreja zatražila je danas istragu o upadu u njenu ambasadu u Španiji u februaru, istakavši da je to bio "težak teroristički čin" i akt iznude kojim je prekršeno međunarodno pravo. Incident se dogodio uoči drugog samita američkog… »

U Zagrebu održan prvi Balkanski trans inter marš

Blic 31.03.2019
U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je poručeno da se transrodne i interseksualne osobe suočavaju sa sličnim problemima "od Makedonije do Slovenije". Na prvom zajedničkom maršu transrodnih i interseksualnih osoba iz celog… »