Arhiva vesti 31.03.2019

Vozači oprez, od ponedeljka kreće nova akcija policije, evo šta će posebno kontrolisati

IndeksOnline 31.03.2019
BEOGRAD – Uprava saobraćajne policije sprovešće od sutra do 7. aprila akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila, saopštio je MUP. Akcija će početi sutra na svim važnim putnim pravcima u 29… »

"Unakazila bih ga": Rada Vasić do detalja opisala šta bi uradila mužu kada bi je prevario

Blic 31.03.2019
Rada Vasić napustila je "Zadrugu 2", a pre nego što je otiđšla iz Šimanpovaca otkrila je svoje mišljenje o gurućoj temi u rijalitiju i sve iznenadila. Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom… »

UMMR: Najodgovorniji za tabloidizaciju i pokušaj rušenja velikih medija jeste NUNS

Glas Zapadne Srbije 31.03.2019
Čačak - „Čestitamo novoizabranom predsedniku NUNS – a, Željku Bodrožiću, i očekujemo da umesto borbe sa političarima krene u borbu za očuvanje onoga što je ostalo od medijske scene nakon višedecenijskog pustošenja, da se postara za spas… »

Pronađeno beživotno telo žene u kanjonu Đetinje

RINA 31.03.2019
Užice - U kanjonu Đetinje kod Velike brane pronađeno je beživotno telo žene stare oko 60 godina. Još uvek se ne zna kako je stradala a nije utvrđen ni identitet. Telo je primetio jedan prolaznik i odmah obavestio policiju. Uviđaj je u toku... RINA… »

Cipras zapretio Albaniji sankcijama

Večernje novosti 31.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade, poručivši da bi evropska perspektiva Albanije mogla da bude dovedena u pitanje. Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade… »

Zadruga 2: Aleksandra Subotić demantuje sama sebe! (VIDEO)

Svet plus 31.03.2019
Aleksandra Subotić je iako diskvalifikovana, vraćena u rijaliti "Zadruga 2" jer se verovatno smatra kako će biti gledanije ukoliko ona bude iznosila svoje mišljenje, mešala se u sadašnju vezu svog bivšeg dečka i slično... Ipak ona u nekoliko… »

Svjetska tržišta: Nada u trgovinski dogovor SAD-a i Kine potaknula investitore

SEEbiz 31.03.2019
LONDON - Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle, zahvaljujući nadi ulagača u trgovinski dogovor između SAD-a i Kine, pa je američki S&P 500 indeks u cijelom proteklom kvartalu zabilježio najveći dobitak od 2009. Na Wall… »

Kako je komšiluk "dočekao" bombe nad Srbijom? Koje zemlje su pozdravile, a koje negodovale zbog NATO bombardovanja

Blic 31.03.2019
Kada je pre 20 godina počelo bombardovanje SRJ, zemlje regiona različito su reagovale na vest da u njihovom komšiluku padaju bombe. Neki su ponudili sve svoje kapacitete NATO-u, neki su podršku Alijansi unovčili, a neki su se oglušili na volju svog… »

Severna Koreja nazvala upad u ambasadu u Madridu terorističkim činom

Danas 31.03.2019
Severna Koreja saopštila je danas da želi istragu upada u njenu ambasadu u Španiji prošlog meseca koji je nazvala „ozbiljnim terorističkim napadom“ i aktom iznude koji krši medjunarodno pravo. Portparol ministarstva je rekao da je oružana grupa… »

U Zagrebu održan prvi Balkanski trans inter marš

Večernje novosti 31.03.2019
U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je poručeno da se transrodne i interseksualne osobe suočavaju sa sličnim problemima "od Makedonije do Slovenije" U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je… »