Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Stadion FK „Sloboda“ dobija novi LED semafor dimenzija 6×3 metra (VIDEO)

Užice oglasna tabla 09.05.2019
Užice – Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka da se novi LED semafor dimenzija 6×3 metra dodeli Gradu Užicu. Pomoćnik gradonačelnika i član UO FK Sloboda za TV5 objasnio je o kakvom poklonu našem gradu je reč… »

Cvijetna preduzetnička priča Dragane Tabašević iz Prijepolja

Sandžak press 09.05.2019
Velika ljubav prema cvijeću bila je jedan od razloga zbog kojih je Dragana Tabašević iz naselja Purića Potok u Prijepolju, sa svojom porodicom počela da se bavi proizvodnjom cvijeća. Ovim poslom počeli su da se bave prije osam godina, a danas… »

Rekonstrukcija sportske sale u OŠ “Milisav Stiković” u Prijepolju

Sandžak press 09.05.2019
Osnovna škola „Milosav Stiković“ u naselju Kolovrat u Prijepolju uskoro će dobiti renoviranu sportsku salu, na šta se čekalo dugi niz godina, jer od 1972. godine kada je škola izgrađena u toj spotskoj dvorani nije bilo renoviranja. Projekat… »

Životom garantuje da je pucao Zekić

Sandžak press 09.05.2019
Beranka Jelena Rovčanin ispričala je juče da je vidjela sugrađanina Marka Zekića kako sa motocikla puca u njenog supruga Edina Šuntića. To je izjavila juče u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Zekiću i Radomiru Đukiću, zbog… »

Opština Nova Varoš izdvojila 9,4 miliona dinara za poljoprivredne podsticaje

Sandžak press 09.05.2019
9,4 miliona dinara je iznos sredstva koja su opredeljena budžetom opštine Nova Varoš za poljoprivrednike u ovoj godini. Poseban akcenat stavljen je na podizanje konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača, a vaziće i neke od najpopularnijih mera iz… »

Prolećne aktivnosti JKP “Lim” Prijepolje

Sandžak press 09.05.2019
Zimska sezona je uspješno završena, a JKP Lim krenulo u prolećne aktivnosti. Naime, do kraja ovog mjeseca, deo postojećih dotrajalih kontejnera u Prijepolju biće zamenjeni novim, kažu u ovom javnom preduzeću, gde je u toku procedura javne nabavke… »

Institut za javno zdravlje: Vodovod Pljevlja ugrozio zdravlje građana

Sandžak press 09.05.2019
Proces samokontorole zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku upotrebu ne samo da nije monopolistički dodijeljen Institutu za javno zdravlje (IJZ), već naprotiv – omogućen je svim laboratorijama koje ispunjavaju zakonom predviđene uslove, a… »

Pokrajinska vlada: Mirović u Rusiji na manifestaciji „Besmrtni puk“

Kurir 09.05.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obratio se danas na mitingu u Arhangelsku u Rusiji, povodom obeležavanja 74. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, pod nazivom „U ime mira – ne zaboravimo rat!“. Čestitajući godišnjicu pobede nad… »

Studenti tvrde da moraju da napuste dom zbog parade, nadležni kažu "ne svi"

Južne vesti 09.05.2019
I dok pojedini studenti tvrde da na dan vojno-policijske parade treba da se isele iz doma kod Gradskog polja u Nišu i da u sobe mogu da se vrate tek kada se sve završi, direktor Studentskog centra Rade Rajković tvrdi da te informacije nisu tačne, ali… »

Deo zaposlenih u Kliničkom centru i dalje čeka platu, rukovodstvo ćuti

Južne vesti 09.05.2019
Dug za koji su nadležni obećali da će onima koji su angažovani na privremeno-povremenim poslovima biti isplaćen do kraja aprila, radnici Kliničkog centra u Nišu i dalje čekaju. U upravi ove ustanove kriju zašto im još nisu isplaćene dve plate… »