Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Несрећа у Прагу: Срушио се пешачки мост, четворо повређених

Вечерње новости 02.12.2017
Четири особе су повређене када се у Прагу срушио бетонски пешачки мост на Влтави, саопштила је данас чешка служба за ванредне ситуације. ПРАГ - Четири особе су повређене када се у Прагу срушио бетонски пешачки мост… »

Партизан аутсајдер у Подгорици: Младост адут црно-белих

Вечерње новости 02.12.2017
Изабраници Мирослава Николића вечерас (19.00) гостују првопласираном тиму АБА лиге екипи Будућности. ДОБИЛИ су кошаркаши Партизана због репрезентативне паузе две недеље да проанализирају све што су до сада приказали, да… »

У Новом Пазару избоден младић: Лекари му се боре за живот

Вечерње новости 02.12.2017
Припадници полиције у Новом Пазару ухапсили су и уз одобрење надлежног тужиоца донели решење о задржавању до 48 часова Ћ. Б. (22) из Новог Пазара, Припадници полиције у Новом Пазару ухапсили су и уз одобрење надлежног… »

Бивши египатски премијер ухапшен у Емиратима

Вечерње новости 02.12.2017
Бивши египатски премијер Ахмед Шафик, који је прошле недеље објавио да ће се кандидовати на наредним председничким изборима у Египту, ухапшен је у свом дому у Уједињеним арапским емиратима и депортован у Египат. КАИРО -… »

Европу очекује најхладнији децембар у последњих 7 година (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Најхладнији децембар у последњих седам година поквариће просек једне од најтоплијих година у Европи икада. Најхладнији децембар у последњих седам година поквариће просек једне од најтоплијих година у Европи икада, процењују… »

Тачи: Формираћемо ускоро ЗСО

Вечерње новости 02.12.2017
Председник тзв. Косова Хашим Тачи изјавио је да ће у блиској будућности бити формирана Заједница српских општина и да ће тиме приштинске власти доказати да су, како је рекао, "народ и земља од поверења" Председник тзв… »

Британска агенција влади: Не користите руски Касперски

Вечерње новости 02.12.2017
Британска агенција за сајбер безбедност поручила је владиним министарствима да не користе софтверски антивирус компаније Касперски Лаб из Москве. Британска агенција за сајбер безбедност поручила је владиним министарствима да не… »

Пленковић наредне недеље у Мостару "смирује" Хрвате

Вечерње новости 02.12.2017
Хрватски премијер Андреј Пленковић најавио је да ће следеће недеље отићи у Мостар како би упутио "поруке смиривања" Хрватима у БиХ. Хрватски премијер Андреј Пленковић најавио је да ће следеће недеље отићи у Мостар како… »

Скупштински одбор усвојио финансијски план РЕМ-а

Вечерње новости 02.12.2017
Скупштински одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава дао је данас сагласност на финансијски план Регулаторног тела за електронске медије, у износу од 265 милиона динара. Скупштински одбор за… »

Зашто се ЕУ бави пругом Београд-Будимпешта?

Вечерње новости 02.12.2017
Пруга би требало да буде пројектована и финансирана од стране кинеске државне железничке коорпорације и кинеске банке, па је не малу пажњу привукла вест да се тим пројектом бави Европска унија. Неупућене је протекле седмице… »