Сергеј Трифуновић

Трифуновић (ПСГ): Вучићу, ушао сам у политику да бих те послао на ђубриште

Нови магазин 01.02.2020
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је данас да у политику није ушао да би се "играо" са председником Србије Александром Вучићем, већ да би га послао на "ђубриште историје". "Извини, мили… »

Трифуновић (ПСГ): Вучићу, ушао сам у политику да бих те посало на ђубриште историје

Бета 01.02.2020
Председник Покрета слободних градјана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је данас да у политику није ушао да би се "играо" са председником Србије Александром Вучићем, већ да би га послао на "дјубриште историје". "Извини, мили… »

Јубиларни, педесетхиљадити гледалац филма "Ајвар" на поклон добио теглу ајвара

Блиц 01.02.2020
Домаћи филм "Ајвар" од премијере је до данас видело 50.000 људи, а јубиларни гледалац добио је поклон од главног глумца филма - теглу ајвара. Маријана Богдановић је од главног глумца Сергеја Трифуновића добила оригиналан… »

Сергеј Трифуновић поклонио теглу ајвара 50.000 гледаоцу филма "Ајвар"!

Мондо 31.01.2020
Домаћи ајвар је њених руку дело! Домаћи ајвар је њених руку дело! Глумац Сергеј Трифуновић је у биоскопу Цинеплекскс Ушће Схоппинг Центер наградио 50.000 гледаоца домаћег филма "Ајвар". Срећна добитница Маријана Богдановић… »

Трифуновић: Опозиција треба да организује протесте, скупови нису ничија прћија

Н1 Инфо 30.01.2020
Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић оценио је да опозиција треба да организује протесте, али и додао да ти скупови нису "ничија прћија, већ протести грађана". Он је за Данас навео да би опозиција требало… »

Трифуновић: Протести се враћају у руке грађана!

Правда 30.01.2020
То не треба да буду „нечији“ протести и нису ничија „прћија“, до протести грађана, али, опозиција, свакако, треба да их организује, и не би требало, као досад, да се скрива у четвртом плану, као да нема везе са њима… »

Трифуновић: Нису протести ничија прћија, враћају се у руке грађана

Недељник 30.01.2020
Фото Недељник Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић оценио је да опозиција треба да организује протесте али и додао да ти скупови нису “ничија прћија, већ протести грађана”. Он је за издање Данаса од… »

Трифуновић: Протести се враћају у руке градјана

Нови магазин 29.01.2020
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић оценио је да опозиција треба да организује протесте али и додао да ти скупови нису "ничија прћија, већ протести грађана". Он је за издање Данаса од четвртка… »

Лидер ПСГ изгубио компас! Сергеј Трифуновић: Радикале треба набити на колац

Курир 29.01.2020
Били смо благи према радикалима. Мислили смо да су смешни. Људи су долазили и у минхенску пивницу да се смеју Адолфу. Зато у следећем турнусу, угазити го*на без милости. Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) и глумац Сергеј… »

Реакције на излазак "1 од 5 милиона" на изборе: Избегавање школске обавезе

Б92 28.01.2020
Покрет "1 од 5 милиона" најавио је излазак на предстојеће парламентарне изборе, који су најављени за април ове године. Они своју одлуку бране намером да спрече “тројанце” да узму још један мандат. "Постало нам је јасно да… »

Вести дана »