Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Komunalna policija obezbeđuje Cecin koncert

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Koncert Ceca Ražnatović na Trgu kralja Milana za doček srpske Nove godine obezbeđivaće komunalna policija a očekuje se prisustvo između 30 i 40 hiljada građana. Gradonačelnik Zoran Perišić izjavio je da su komunalne policajce… »

LAF: Petina gradskog budžeta nepravilno potrošena

Jugmedia 11.01.2016
Niš – Lokalni antikorupcijski forum u Nišu (LAF) pozvao je nadležne državne organe da reaguju u okviru svojih ovlašćenja povodom niza nepravilnosti u planiranju, prihodovanju i trošenju budžeta grada Niša za 2014. godinu koje je utvrdila… »

KRAGUJEVČANI, BEZ BRIGE: Nema gripa kod nas!

iKragujevac 11.01.2016
U Kragujevcu još uvek nema virusa gripa, mada su poslednjih desetak dana, kod građana uočene prehlade sa simptomima infekcije gornjih disajnih puteva. Tegobe slične gripu nisu opasne i mogu se uspešno izlečiti u kućnim uslovima, kažu doktori Doma… »

Investicija vredna 5 miliona evra

RT Kragujevac 11.01.2016
Grad Kragujevac raspisao je tender za projektanta idejnog rešenja nove Autobuske stanice, čija će izgradnja početi u 2017. godini između dva kružna toka na ulazu u grad iz pravca Batočine. Vrednost investicije je pet miliona evra, a novac je… »

Topola: Ulaganje u puteve i vodotokove

RT Kragujevac 11.01.2016
U opštini Topola iz budžeta za 2016. godinu Direkciji za izgradnju opredeljeno je 135 miliona dinara. Najviše sredstava biće izdvojeno za putnu infrastrukturu i za vodoprivredne radove. Tokom prošle godine u opštini Topola urađeni su značajni… »

Klačar: Bezbednost za vreme praznika u Kragujevcu – zadovoljavajuća

Ritam grada Kg 11.01.2016
Stanje bezbednosti na području Kragujevca, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika bilo je stabilno i zadovoljavajuće, ocenio je Miroslav Klačar pomoćnik gradonačelnika za razvoj sistema od zaštite protiv elementarnih nepogoda. Prema… »

Centar Leskovca bez grejanja zbog curenja vode na toplovodu

Blic 11.01.2016
Stanari najužeg gradskog jezgra Leskovca od sinoć su bez grejanja zbog curenja vode na toplovodu kod Tehnološkog fakulteta, a u JP Toplani obećavaju da će kvar biti popravljen do večeras. - Reč je o dugoročnom curenju od devet kubika na dan na… »

Pronađen kombi, pečenja nema

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Gornji Milanovac - Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu Pečenjara "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, foto: Glas zapadne Srbije pronađen je u nedelju uveče… »

Božićni koncert i izložba FILUM-a

Ritam grada Kg 11.01.2016
Četvrtu godinu zaredom, Univerzitet u Kragujevcu organizuje Božićni koncert svojih profesora i studenata, danas od 18 sati, u Univerzitetskoj galeriji. Ove godine, po prvi put biće otvorena i Božićna izložba radova nastavnika i saradnika… »

Kobni Doskok: Novosađanin tužio Grad jer igrajući košarku povredio penis

Kurir 11.01.2016
NOVI SAD - Grad Novi Sad je nedavno tužio jedan Novosađanin jer je prilikom igranja košarke povredio penis. U tužbenom zahtevu ovaj građanin traži 270.000 dinara plus zateznu kamatu za pretrpljene fizičke bolove, strah i duševne bolove zbog… »