Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Jugović - Vulin nema dva mišljenja

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Aleksandar Vulin nije čovek koji ima jedno mišljenje pre podne, a drugo posle podne, kaže u izjavi za Danas potpredsednik Foto: Glas zapadne Srbije Pokreta socijalista (PS) Bratislav Jugović, dodajući da je predstojeći razlog sastanka sa Srpskom… »

I čačanski novinari ne kleče

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Novinarima treba omogući da objektivno i pravovremeno informišu građane o svim pitanjima koja su za njih značajna i na taj način kontrolišu rad… »

Ceca ipak peva za doček srpske Nove godine

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Obožavaoci poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović posle večerašnjeg šoka mogu da odahnu jer je potvrđeno da će ona ipak pevati na Trgu kralja Milana za doček srpske Nove godine. Večeras je protutnjala infomacija da je nastup… »

Novi Kovin preti Malom Bavaništu

Politika 11.01.2016
Aktivisti Cekora ne veruju u priču o radnim mestima na novom kopu i termoelektrani i pitaju – šta bi paori radili u rudniku. Malo Bavanište – Selu Malo Bavanište preti nestajanje ako dođe do širenja ugljenokopa i podizanja nove termoelektrane… »

Dvadesetak novinara na skupu „Novinari ne kleče“

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Drugi po redu skup „Novinari ne kleče“ održan je večeras u Vranju ispred zgrade Skupštine grada. Ovoga puta je broj okupljenih brojeva manji nego na prvom skupu. Novinari su nosili i transparente sa porukama upućenim ministru… »

VRANJE: Vučiću, učini to! (FOTO)

OK radio 11.01.2016
U Vranju je u ponedeljak održan drugi po redu protest „Novinari ne kleče“, ovoga puta pod nazivom „Predsedniče Vlade, ko je ministar odbrane“. Ispred Skupštine grada Vranja od 19 časova okupilo se desetak novinara, i njih još toliko koji su… »

Abadžija iz Novog Pazara šije i u devetoj deceniji

RTS 11.01.2016
Slobo Vukotić ima 84 godine i najstariji je samostalni krojač u Novom Pazaru. Abadžijski zanat Slobo je počeo da izučava od svoje 11 godine i od tada se nije odvajao od šivaće mašine. U Novom Pazaru je postojala i fabrika konfekcije , ali su opet… »

Otrovano petnaest pasa u okolini Kraljeva

Politika 11.01.2016
Kraljevo – U selu Samaile kod Kraljeva, u dvorištu Rade Stanimirović tokom protekla dva dana, od nepoznatog otrova uginulo je 15 pasa. Slučaj i sumnja na onog ko je psima bacio otrov, roze prah, prijavljen je policiji, a veterinari se bore za život… »

KRAGUJEVAČKI FIAT AUTOMOBILI: Izvoz u Kazahstan?!

iKragujevac 11.01.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da bi nakon 15. januara moglo doći do dogovora o izvozu vozila iz fabrike „Fiat“ u Kragujevcu u Kazahstan. Vučić je rekao da je zamenika ruskog premijera Dmitrija Rogozina na današnjem sastanku… »

Policija u TOČ-u zbog navodnog sukoba ?

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Policijska uprava u Čačku pozvala je danas bivšeg direktora Trističke organizacije Čačka (TOČ) Mikana Stevanića na razgovor zbog navodnog sukoba Bivši i sadašnji direktor - foto GZS i tuče sa sadašnjim direktorom ove ustanove… »