Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Saša Dimitrijević osvojio nagradu u Španiji

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Poznati niški karikaturista Saša Dimitrijević osvojio je treću nagradu na međunarodnom festivalu karikatura „Bikovi da toreadori ne“ u Španiji Prvu nagradu osvojio je Bonil iz Ekvadora a drugu karikaturista iz Meksika Santeala… »

Sve više mladih u staračkom domu

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Nekadašnji starački dom, sada Ustanova za statije i odrasleu Leskovcu, uspela je da za nepune dve godine ponovo popuni svoje kapacitete, a traži se čak i mesto više, i to zahvaljujući nesebičnim angažovanjem ljudi koji tamo rade. … »

Dečak iz Sirije preminuo u Preševu

Južne vesti 11.01.2016
Dvoipogodišnji dečak, izbeglica iz Sirije, preminuo je jutros oko 5 sati na putu iz Preševa ka Vranju od urođene srčane mane, potvrđeno je "Južnim vestima" u preševskom Domu zdravlja. Lekari su dečaku najpre pružili pomoć u Prihvatnom centru i… »

Počinje isplata subvencija za ratare

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Prošlogodišnje subvencije za ratarstvo, koje 200.000 gazdinstava čeka mesecima, počeće da se uplaćuju od ovog meseca, zaključno sa martom. Foto: Glas zapadne Srbije Ratari dobijaju 6.000 dinara subvencija po hektaru i po 3.000 za gorivo i đubrivo… »

Meta medijskog linča gradonačelnik Kragujevca!

iKragujevac 11.01.2016
Kada se čast izgubi, moral ne upozna a profesionalna etika bude nepoznata kategorija, dođemo do teksta koji ne bi napisao ni Pera Todorović koji je za dobar honorar mogao da napiše svakakvu budalaštinu. Danas ne postoji Pera Todorović ali zato… »

Četrdeset pet godina Lutajućih srca

RTS 11.01.2016
Niška Lutajuća srca "žarili su i palili" sedamdesetih i osamdesetih godina širom nekadašnje Jugoslavije. Njihovi hitovi "Jefimija", "Još malo", "Brod za sreću" slušaju se i danas, a 45 godina rada krunisaće dokumentarnim filmom niške… »

Lopovi za praznike pokrali prasiće, toalet-papir i cipele!

Kurir 11.01.2016
Poslednjih dana decembra i prvih dana januara prevaranti su u Leskovcu i Vranju iz domaćinstava odnosili šta su stigli - od stoke, šampona i sapuna do suvog mesa i kosačica. LESKOVAC - Kao da je tajfun prošao kroz kuću. Lopovi su odneli sve. Čak i… »

OTKRIVAMO: Zašto veliki broj trudnica ovih dana iz Novog Pazara dolazi u Kragujevac

iKragujevac 11.01.2016
Navikli ste da vas svakodnevno obaveštavamo o broju novorođenih beba u našem gradu. Kragujevački lekari osim što brinu o trudnoći i porođajima Kragujevčanki, brinu se i o novonastalim komplikacijama žena iz Jagodine, Aranđelovca, Kraljeva i… »

Filip Jovanović oduševio i žiri i publiku u Zvezdama Granda (Video)

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Devetnaestogodišnji Vranjanac Filip Jovanović, svojim nastupom i brilijantnim izvođenjem pesme Staniše Stošića, oduševio je i publiku i žiri u Zvezdama Granda. Filip Jovanović je najpre otpevao pesmu “Zbog tebe mome ubava” za koju… »

U Kikindi nakit kao u Kejptaunu

RTS 11.01.2016
Profesorka geografije Vesna Đurović, posle povratka iz Južne Afrike, odlučila je da promeni profesiju: sada izrađuje nakit i predmete od topljenog stakla na način na koji to rade zanatlije u Kejptaunu. Vesnina priča počinje tokom šetnje kroz… »