Regioni arhiva vesti 11.01.2016

KUĆNI TEST: Proverite da li je sve u redu s vašom štitnom žlezdom

iKragujevac 11.01.2016
Ako sumnjate da nešto nije u redu s vašom štitnom žlezdom, ne morate da radite analizu hormona. Testirajte se sami, kod kuće. Možemo reći da su bolesti štitne žlezde prava pošast modernog doba, naročito kod žena. Poremećaji u radu ove… »

Postanite otac bez muke

iKragujevac 11.01.2016
Vodite ljubav sa partnerkom dva puta u sat vremena. Tako ćete povećati šanse za očinstvo čak tri puta. Mnoštvo je informacija o načinima za povećanje plodnosti - od hrane koju treba konzumirati do poza koje "garantuju" željeno potomstvo. Ali… »

Doček Pravoslavne Nove godine u Gadžinom Hanu

Jugmedia 11.01.2016
GADŽIN HAN – Doček pravoslavne Nove godine po tradiciji biće organizovan u noći između 13. i 14. januara i u Gadžinom Hanu. Početak zabave na platou ispred opštine zakazan je za 20 časova, a do 22 časa kada će uslediti vatromet, posetioci… »

Za vikend Pršutijada

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čajetina - Od 15. do 17. januara u Mačkatu će se održati 16. po redu sajam suvomesnatih proizvoda, takozvana Pršutijada, saopštila je Turistička organizacija Zlatibora. Foto: TO Zlatibor Pršutijada spada u red nacionalnih manifestacija koju poseti… »

Matijević zainteresovan za Čigotu, Cepter i Kostić za Anemiju, Nemci za Zlatar

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Privatizacija 14 banja i specijalnih bolnica u Srbiji ponovo će biti pokrenuta ove godine, jer je u 2015. godine obustavljena zbog sudskih sporova Foto: phone-travel.com oko vlasništva koje država vodi sa Fondom PIO. Ministar privrede Željko Sertić… »

Katastar: stop korupciji

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Republički geodestski zavod od 18. januara uvodi u svim svojim katastarskim jedinicama u Srbiji projekat e-pisarnice, Direktor RGZ Borko Drašković, foto: ekapija.com sa ciljem da se stane na put korupciji u katastarskim poslovima. Već od narednog… »

Osumnjičen za krađe

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Požega – Policija u Požegi je rasvetlila četiri krađe, zbog čega će protiv četrdesetogodišnjeg muškarca iz Požege, Foto: Srbija Danas koji se sumnjiči za ova dela, biti podneta krivična prijava. Policija saopštava da se četrdesetogodišnji… »

Počeli radovi na ovetljenju Vlasotinačke petlje

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Radovi na osvetljenju auto puta kod Vlasotinačke petlje otpočeli su danas, pa će i ovaj deo Koridora 10 zasvetleti za petnaestak dana. Time će, kako piše na grdskom leskovačkom sajtu, problem osvetljenja prilaznih puteva Leskovcu sa… »

Teško povređen rudar u rudniku „Lece“ kod Medveđe

Jugmedia 11.01.2016
MEDVEĐA -Rudar u rudniku „Lece“ kod Medveđe Goran Ivanović (52) teško je povređen kada je pokušao da pobegne pred naletom obrušene rude, potvrđeno je danas „Blicu“ u tom rudniku zlata, srebra, olova i cinka. Nesreća se dogodila 8… »

Položeni venci povodom Dana oslobođenja od Turaka

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Povodom 11.januara,Dana oslobođenja od Turaka, delegacije grada predvođenja predsednikom Skupštine grada Miletom Ilićem položile su vence na spomenik oslobodiocima u centru Niša. Pre tačno 138 godina srpski barjak se posle skoro pet… »