Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Mira Škorić za doček u Čačku

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Za doček Nove godine po Julijanskom kalendaru 13. januara, u Čačku će nastupiti Mira Škorić, Snežana i Boban Kopunović, saznaje Glas zapadne Srbije. Foto: rtvpuls Doček na gradskom trgu organizuje Nova Srbija. Ove godine doček će biti… »

"Zaslužni građanin" podelio Piroćance

RTS 11.01.2016
Dimitriju Mladenoviću, predratnom industrijalcu i osnivaču fabrike "Tigar", ali i članu profašističke Jugoslovenske radikalne zajednice kojeg su Nemci u aprilu 1941. godine postavili za predsednika Opštine, posthumno je dodeljeno priznanje… »

Preko telefona pretio supruzi

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Policija je uhapsila D.Đ. (1960) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je pretio i psihički maltretirao svoju suprugu, saopšteno je danas. U saopštenju Policijske uprave iz Leskovca navodi se da je ovaj nasilnik u proteklih mesec dana… »

Tezge pune, džepovi prazni

RTS 11.01.2016
Za praznike i slave obično trošimo više nego što imamo. Najviše novca potroši se na hranu i poklone, od čega se, tvrde Šapčani, kućni budžet oporavlja i po nekoliko meseci. Tezge pune, a džepovi prazni. Promet posle praznika, tvrde prodavci… »

Ponovo: Lopovi ukrali novac iz crkve Svetog Dimitrija u Prištini

Blic 11.01.2016
Nepoznati pocinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Suššici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Clan crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 casova primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen i da je odneta… »

SNS: poverenje građana na prvom mestu

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Lučani - Opštinski odbor Srpske napredne stranke (OO SNS) Lučani saopštio je danas da će svoje poverenje prema građanima opravdati i da u to niko ne treba da sumnja, istovremeno kritikujući neodmerene i nekorektne izjave predsednice opštine Vesne… »

Za obnovu bolnice i domova zdravlja u regionu izdvojeno 17 miliona dinara

iKragujevac 11.01.2016
Ministarstvo zdravlja odobrilo je blizu 17 miliona dinara za obnovu opštih bolnica i domova zdravlja u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu. Reč je o projektu obnove bolnica i Domova zdravlja u Srbiji koje realizuje Ministarstvo zdravlja. Direktor Opšte… »

Voda u Svrljigu nije za piće

Južne vesti 11.01.2016
Naglo topljenje snega prouzrokovalo je zamućenja izvorišta kojima se Svrljig snabdeva vodom, pa se voda iz vodovoda ne preporučuje za piće. Iz Javno-komunalnog stambenog preduzeća „Svrljig“ navode da se voda može koristiti isključivo za… »

Doček Nove Godine U Novom Sadu: Nastupaju Goran Bregović, Garavi sokak...

Kurir 11.01.2016
NOVI SAD - Novosađani, kao i mnogobrojni gosti iz zemlje i inostranstva koji su najavili svoj dolazak u Novi Sad, imaće priliku da po četvrti put prisustvuju spektakularnom dočeku Nove godine koja se obeležava prema Julijanskom kalendaru. Pravoslavna… »

Zamućeni Izvori: Voda u Svrljigu nije za piće

Kurir 11.01.2016
Zbog naglog topljenja snega i zamućenja izvora, voda u Svrljigu nije za piće. 2.000 korisnika, odnosno više od 8.000 stanovnika vodu trenutno može da koristi samo u tehničke svrhe, potvrđeno je iz JKSP Svrljig. Oba izvorišta vode su zamućena, a… »