Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Pozajmljeni beogradski ukrasi krase niške ulice pred Cecin koncert

Južne vesti 11.01.2016
Na tvrđavskom mostu, Bulevaru 12. februar i u centralnim gradskim ulicama prethodnih dana je postavljena novogišnja rasveta koju je Nišu, uoči koncerta Svetlane Ražnatović u centru za srpsku Novu, pozajmio Grad Beograd. Igor Vojinović iz niškog… »

Danas završen prvi deo zimskog raspusta za školarce

iKragujevac 11.01.2016
Za osnovce i srednjoškolsce u Kragujevcu i celoj Srbiji , danas je počela nastava, posle prvog dela zimskog raspusta. Međutim, to ne znači da je završeno i prvo polugodište. Novina od ove školske godine je da se kraj prvog polugodišta ne poklapa… »

Misterija U Smederevskoj Palanci: Niko ne zna gde je kvar, a uvedene restrikcije vode

Blic 11.01.2016
Meštani Smederevske Palanke od Božića ponovo imaju problema sa snabdevanjem vodom. Noćne restrikcije su na snazi, vode nema od večernjih do jutarnjih sati. Kako kažu u JKP Vodovod, problem je u gubicima veće količine vode u mreži. Po svemu… »

Preminuo dvogodišnji dečak

OK radio 11.01.2016
Dvogodišnji dečak migrant sa Bliskog istoka preminuo je u nedelju uveče u kolima hitne pomoći na putu od prihvatnog centra u Preševu do bolnice u Vranju. Ovu informaciju potvrdila je Beba Kanački, piar Zdravstvenog centra Vranje. - Dečaka je… »

Radnik oslabljen na početku priprema

OK radio 11.01.2016
Vranje - Prozivkom igrača na gradskom stadionu u Surdulici zvanično su krenule pripreme Radnika za prolećni deo prvenstva u Super ligi Srbije. Prema rečima Dejana Mirčeva, piara Radnika, Surduličani su startovali bez četvorice igrača iz jesenjeg… »

BOGATO za Dan grada!

OK radio 11.01.2016
Odbor za proslavu 31. januara, Dana grada Vranja, utvvrdio je konačan program obeležavanja ovog datuma. Obeležavanje počinje u subotu 23. januara tradicionalnim kupom u skijanju na Besnoj kobili, a naredni dan biće u znaku marša "Stazama… »

Narodni direktor pa majstor za cipele

Politika 11.01.2016
Vlajko Vuković je sa diplomom beogradskog Ekonomskog fakulteta bio direktor preduzeća, zatim je stekao majstorsko pismo pa je sada jedan od najškolovanijih obućara u Srbiji. Kraljevo – Šezdesetogodišnji Vlajko Vuković iz Ribnice, kraljevačkog… »

Vlasotinčani i Leskovčani brane boje Srbije na Olimpijadi u Riju!

Jugmedia 11.01.2016
VLASOTINCE/LESKOVAC – Nenad Filipović, atletičar iz Vlasotinca, poslednji je sportista koji se pridružio Olimpijskom timu Srbije za jednu od medalja u Riju ove godine. Sa njim će na Olimpijskim igrama boje Srbije braniti i njegov rođeni brat… »

Preminuo dvogodišnji dečak iz Sirije

Jugmedia 11.01.2016
PREŠEVO/VRANJE – U ranim jutarnjim sati na putu Preševo – Vranje preminuo je dvogodišnji dečak iz Sirije, koji je imao urođenu srčanu mani u bolovao je od Daunovog sindroma. Zbog srčanih problema ukazana mu je medicinska pomoć u ambulanti u… »

SDS prozivka zbog zagađenog vazduha u Leskovcu

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Zbog čega gradjani nisu pravovremeno obavešteni o visini zagadjenja vazduha, kako bi shodno tome mogli da se ponašaju i ograniče svoj boravak na otvorenom? Ovo pitanje postavlja se danas u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske… »