Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Novinari ne kleče i u Novom Pazaru

Radio sto plus 11.01.2016
Oko dvadesetak novinara i članova nevladinog sektora održalo je večeras u Pešačkoj zoni u Novom Pazaru protest pod sloganom “Novinari ne kleče”. Na skupu je pročitan proglas u kojem se traži smena ministra odbrane Bratislava Gašića, ali i… »

Raška: Starima stiže pomoć u kući

Radio sto plus 11.01.2016
Opština Raška objavila je poziv za izbor 20 kandidatkinja, koje će posle završene obuke pružati pomoć starim licima na teritoriji te lokalne samouprave. Koordinator projekta „Stari nisu sami“ Srđan Vasiljević rekao je da će na taj način… »

BNV organizuje javne rasprave o Akcionom planu

Radio sto plus 11.01.2016
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Sulejman Ugljanin najavio je danas da će do kraja januara organizovati javne rasprave na kojima će građanima biti predstavljena odluka Veća o izmenama i dopunama Akcionog plana za ostvarivanje prava… »

U Novom Pazaru održan protest novinara “novinari ne kleče” zatražena smena Gašića

Sandžak haber 11.01.2016
dvadesetak novinara i članova nevladinog sektora održalo je večeras u Pešačkoj zoni u Novom Pazaru protest pod sloganom “Novinari ne kleče”. Na skupu je pročitan proglas u kojem se traži smena ministra odbrane Bratislava Gašića, ali i… »

Memić: Jači smo i spremniji nego ikada

Sandžak haber 11.01.2016
Svečanom prijemu Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije prisustvovao je veliki broj prijatelja, članova i rukovodstva te političke partije. U prepunom Domu omladine prisutni su detaljno upoznati sa radom Gradskog odbora u poslednjih godinu i… »

POJELI I POPILI 70.000 evra!

OK radio 11.01.2016
Prema izveštajima o poslovanju prezentovanih na poslednjoj sednici Skupštine, ključna javna preduzeća u Vranju u 2015. godini su na dnevnice, naknade za članove nadzornih odbora i sponzorstva, donacije, reklame i reprezentaciju potrošila oko 8,2… »

Nema više "levka" policije u Nišu

Južne vesti 11.01.2016
Nakon što je godinu i po dana putem “levka” povremeno zaustavljala vozače i merila nivo alkohola, niška policija odlučila je da ukine ovaj metod kontrolisanja saobraćaja i pojača redovne kontrole. Iz niške policije kažu da će saobraćajci… »

Protesti novinara u Leskovcu obeležili “posmatrači”

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Svega petoro novinara, uz prisustvo tridesetak Leskovčana, prisustvovalo je večeras potestu “Novinari ne kleče” na Širokoj čaršiji u u centru Leskovcu. U ime svoje profesije protestovali su dopisnik B92, Južnih vesti, Jugmedie… »

Nova generacija Petnice

Politika 11.01.2016
Valjevo – U Istraživačkoj stanici Petnica kod Valjeva završen je izbor polaznika za obrazovne programe u 2016. godini. Ako je suditi po broju zainteresovanih – preko 2.000 srednjoškolaca iz svih krajeva Srbije, ali i Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne… »

KG: Poplavljen Erdeč! [FOTO]

iKragujevac 11.01.2016
Naša redakcija dobila je fotografije nastale u naselju Erdeč. Fotografije su nastale u ulici Bogoljuba Cukica. Kako stanari ulice tvrde, a to i fotografije potvrđuju, voda dubine oko 1m poplavila je čitavu ulicu, ulazi u dvorišta i kuće ljudi, koji… »