Politika arhiva vesti 12.03.2016

U amanet ostala 64 zakona

Večernje novosti 12.03.2016
Od raspuštanja parlamenta poslanici u Skupštinu svraćaju na zakazane događaje. OTKAD je Skupština raspuštena poslanici retko svraćaju u parlamentarno zdanje i dolaze samo na unapred zakazane događaje. Nedavno se potpredsednik Igor Bečić sastao… »

Mađarski pokret i DZVM u koaliciji na svim nivoima

Blic 12.03.2016
Mađarski pokret i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu na izborima svim nivoima, saopšteno je danas.Na republičkim izborima naziv liste je "Mađarski pokret - da promenimo! - DZVM", a na… »

SA POČETKOM U 21.30: RIK večeras održava sednicu

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Republicka izborna komisija održaće večeras sednicu, saopšteno je iz Skupštine Srbije. Sednica, sa početkom u 21.30 časova, biće održana u zgradi Narodne skupstine, dodaje se u saopštenju. Autor: Agencija TANJUG,Foto: Profimedia… »

Vučić: Neće oni da odlučuju kako ću da se ponašam

B92 12.03.2016
Ub -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da neće davati partijske izjave dok je na snazi vanredna situacija. Ipak, on je rekao da mu ne pada na pamet da sebi oduzima pravo da radi, “samo zato što to traže besposličari”. Vučić je, na pitanje… »

SRS: Za vanredno stanje kriv aktuelni režim

RTV 12.03.2016
BEOGRAD - Srpskа rаdikаlnа strаnkа (SRS) ocenila je danas dа аktuelni režim predvođen Srpskom nаprednom strаnkom (SNS) snosi nаjveći deo krivice zа vаnredno stаnje koje je proglаšeno u Srbiji zbog obilnih kišа i izlivаnjа rekа… »

AMSS: U poplavljenim područjima Srbije saobraćaj se odvija bez zastoja

Novi magazin 12.03.2016
Vozačima se zbog poplava savetuje opreznost posebno na području Užica, Lučana, Čačka, Kraljeva i Novog Pazara. Za saobraćaj su neprohodni putevi II A reda broj 180 Čačak–Zeoke-Guča i put Lučani - ; Kratovska stena. AMSS navodi da je oprez… »

Šešelj, Vulin i delegacija SPS-a položili cveće na Miloševićev grob

Politika 12.03.2016
POŽAREVAC – Povodom desetogodišnjice smrti bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, njegov grob su u Požarevcu obišli Aleksandar Vulin, ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i lider Pokreta socijalista… »

Potpisan ugovor o sanaciji šškole na Ubu vredan 21,4 miliona

RTS 12.03.2016
Učenici najstarije i najveće osnovne škole u opštini Ub "Milan Munjas" trebalo bi u svojim učionicama na jesen da zateknu nove klupe, okrečene zidove i lift za drugare sa teškoćama u kretanju, pošto je potpisan ugovor o sanaciji te škole vredan… »

Aleksandar Karađorđević: Tužiću Srbiju do Strazbura ako mi ne vrati dedovinu

Novi magazin 12.03.2016
Učinilo se da se pomirio sa sudbinom, a da je borbu "poverio" advokatima. Nije, međutim, tako. Princ, za "Novosti", kaže da će nastaviti da se bori za svoje nasledstvo, iako misli da će teško doći do njega. "Čekamo da se našoj porodici vrati ono… »

Palma: Jagodina nije u vanrednom stanju

Mondo 12.03.2016
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma izjavio je večeras da Jagodina nije u vanrednom stanju, jer je, kako je rekao, na vreme očistila korita reka koje se u maju 2014. godina poplavile nekoliko sela Jagodine. Foto: TANJUG / OKSANA… »