Politika arhiva vesti 12.03.2016

KRSTIĆ OSUO PO TADIĆU: Nekad su delili tajne - a pogledajte šta Krstić sada piše!

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Nebojša Krstić, politički analitičar i bivši savetnik Borisa Tadića, na Tviteru je prozvao svog nekadašnjeg najbližeg saradnika i čoveka kojem je služio kao savetnik za vreme njegovog predsedničkog mandata, podsmevajući se Tadićevom… »

Rusija je htela da spasi Slobu, a Hag ga je ubio: Bivši ministar otkrio najnovije detalje smrti Miloševića

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Deceniju posle smrti Slobodana Miloševića, do sada nepoznate detalje o smrti bivšeg predsednika SRJ i osnivača SPS otkriva nekadašnji Slobin drug i bivši ministar spoljnih poslova Jugoslavije Živadin Jovanović. On bez dlake na jeziku… »

OPOZICIJA KEŠU: Evo koliko koja opoziciona stranka ima para za kampanju!

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Ukoliko u ovoj predizbornoj kampanji na nacionalnim televizijama primetite upadljiv izostanak reklama opozicionih partija — nemojte se iznenaditi, razlog je jednostavan — nema se para za skupe televizijske sekunde. Iz stranaka opozicije… »

Naslednici Blaženopočivšeg Viteškog Kralja Aleksandra I traže dedovinu

Vreme 12.03.2016
Vreme br 48 • 23. SEPTEMBAR 1991. Dosije Vremena: Aleksandrova imovina (izvodi iz Rešenja (o. br. 428/34) Sreskog suda za grad Beograd od 27. oktobra 1938. godine o ostavinskoj raspravi posle smrti Blaženopočivšeg Viteškog Kralja Aleksandra I… »

Ivica Dačić Otvorio Dušu: Hoću Tomino mesto!

Kurir 12.03.2016
Voleo bih da imamo više glasova od SNS, ali hoću i da s Vučićem budem strateški partner. Ako u SPS ima neko pametniji od mene, taj treba da bude predsednik. Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić u intervjuu za Kurir otvoreno govori o svom odnosu… »

Nije fantazija da budem predsednik Srbije!

Alo 12.03.2016
Ivica Dačić, lider SPS i šef srpske diplomatije, otvoreno je govorio o odnosu sa šefom SNS Aleksandrom Vučićem, drugovima u stranci, političkim fantazijama... Vaša politička fantazija je da budete predsednik? "Ne, to nije fantazija. Moja stranka… »

Žbogar: Političari na KiM se ne bave interesima građana

RTS 12.03.2016
Političari se poslednjih šest meseci bave samima sobom, a ne onim što je u interesu građana, izjavio je specijalni predstavnik EU na Kosovu Samuel Žbogar, navodeći da bi trebalo da se bave pitanjima koja će olakšati život ljudi. Kosovo je dobilo… »

Čekaju kamione iz Srbije da ih prevrću

Alo 12.03.2016
Predstavnici opozicione partije Samoopredeljenje saopštili su danas da će se presretanje srpskih kamiona nastaviti i da za to imaju svoje političke razloge, prenose prištinski mediji. Predstavnici te opozicione partije za RTK2 kažu da imaju svoje… »

Proglašena lista SVM

Alo 12.03.2016
Republička izborna komisija proglasila je večeras listu Saveza vojvodjanskih Mađara (SVM) za vanredne parlamentarne izbore 24. aprila. RIK je doneo rešenje da ova lista ima položaj stranke nacionalne manjine. Listu "Savez vojvodanskih Madara -… »

Vučević: Neću dozvoliti da Novi Sad vrate ni korak unazad

Dnevnik 12.03.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, pred izbore, koji će se održati 24. aprila, pozvao je građane na zajedništvo. i ujedinjenje za bolju budućnost grada. – Mislim da je Novi Sad… »