Politika arhiva vesti 12.03.2016

ŠTA BI SA SRBIJOM BILO DA ĐINĐIĆ NIJE UBIJEN? Evo gde bi Srbi sada bili da je Zoran živ! (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
- Zoranov život je bio skupa cena na putu stvaranja evropske Srbije. On i njegove ideje 12. marta 2003. prešli su na onu stranu svakog razumnog i racionalnog napada i danas su sporni samo opskurnim teoretičarima zavera i desničarskom političkom… »

Na srpskoj političkoj sceni oni su NEUNIŠTIVI

Blic 12.03.2016
Sve se menja, samo oni ostaju. U Srbiji neki ljudi i više od decenije opstaju na funkcijama. Po stažu u izvršnoj vlasti, Rasim Ljajić, lider SDPS i ministar trgovine je apsolutni rekorder. Pored njega, u Nemanjinoj su se odavno odomaćili Velimir… »

SDS: Senić imao najveći broj usvojenih amandman

Blic 12.03.2016
Poslanik opozicione Socijaldemokratske stranke (SDS) Aleksandar Senić imao je najveći broj usvojenih amandmana u Desetom sazivu Skupštine Srbije, u periodu od 2014-2016, saopštila je danas SDS. Ta stranka je u saopštenju navela da su po izveštaju… »

Proglašeno pet lista

Alo 12.03.2016
Republička izborna komisija je do sada proglasila pet izbornih lista za predstojeće vanredne parlamentarne izbore. Prva na glasačkom listiću biće lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", a druga "Za pravedniju Srbiju - Demokratska stranka… »

"Besede U Zoranovu Čast": Pobednik: Zamenite župčanik ako motor ne radi

Blic 12.03.2016
Aleksa Savić (20) student mašinstva iz Beograda, pobednik takmičenja mladih u besedništvu "Besede u Zoranovu čast", upoređujući državu sa motorom i ljude koji su na vlasti sa zupčanikom, objasnio je da ako motor ne radi treba da zamenimo… »

Samo Morava i Lugomor rastu, na Ravanici pecaroši

Novi magazin 12.03.2016
"Nama opasnosti od izlivanja bilo koje reke u ovom kraju, opasnost je prošla", rekao je danas Tanjugu načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Goran Kušić. Vodostaj Velike Morave je u porastu, stoji na sajtu Hidrometereološkog zavoda Srbije, i kod… »

Dodik: Uskoro referendum o Danu RS

Blic 12.03.2016
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će na jednoj od narednih sednica Narodne skupštine RS biti u usvojena odluka o referendumu o tome da li građani podržavaju da se 9. januar i dalje slavi kao Dan Republike. "Izvesno je… »

SRS: Za poplave su krivi naprednjaci!

Alo 12.03.2016
Srpskа rаdikаlnа strаnkа ocenila je danas dа аktuelni režim predvođen Srpskom nаprednom strаnkom snosi nаjveći deo krivice zа vаnredno stаnje koje je proglаšeno u Srbiji zbog obilnih kišа i izlivаnjа rekа. "Nаdležni držаvni… »

ŠPIJUNKA: Kavijar pa čaj

Večernje novosti 12.03.2016
Sastanak predsednika Rusije i Srbije Vladimira Putina i Tomislava Nikolića potrajao je u četvrtak duže nego što je bilo predviđeno, a u planu posete nije bilo radnog ručka. SASTANAK predsednika Rusije i Srbije Vladimira Putina i Tomislava Nikolića… »

Održana Šetnja Za Zorana: Boris Tadić i Čedomir Jovanović na čelu kolone (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Jovanović je novinarima rekao da je 12. mart za celu zemlju dan u kojem razmišljamo o onome što smo izgubili, ali i da 12. mart i Zoranova žrtva simbolizuju za šta moramo da se borimo dok stojimo na nogama. Liberalnodemokratska partija i… »