Politika arhiva vesti 12.03.2016

Srbija odaje počast Zoranu Đinđiću

Alo 12.03.2016
Danas se obeležava 13 godina od ubistva Zorana Đinđića. Premijer Vučić položio venac na spomen-ploču u dvorištu vlade. Porodica i građani položili vence na grob u Aleji velikana. Počela šetnja za Zorana. Srbija danas obeležava 13 godina od… »

Vučić: Neću ministrima povećati plate!

Alo 12.03.2016
Premijer Vučić tvrdi da ministrima u Vladi neće biti povećavane plate. Kaže da je za njega bitnije da se plate povećaju učiteljima, nastavnicima i zdravstvenim radnicima. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ministrima neće biti… »

Vučić: Karađorđeviću, plati struju pa nas tuži

Alo 12.03.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju. "Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš", rekao je… »

Pastor predao izbornu listu

Alo 12.03.2016
Savez vojvođanskih Majdara (SVM) predao je danas izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) za vanredne parlamentarne izbore 24. aprila. Nosilac liste "Savez vojvođanskih Mađara - Pastor Ištvan" predsednik je SVM-a Ištvan Pastor. Slogan ove… »

Tako je govorio Đinđić

Novi magazin 12.03.2016
Prvi put od 1990. godine mi možemo da kažemo – sva kukavičja jaja su se našla u jednoj korpi, neka rade šta hoće, a mi drugi ćemo na miru da pravimo koncept Srbije koji je alternativa svemu tome… Prva faza treba da bude jasno profilisanje… »

Ubistvo Đinđića - 13 godina kasnije

Novi magazin 12.03.2016
Za njegovo ubistvo osuđeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe zemunski klan, među kojima su bili nekadašnji šef jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek i pripadnik JSO Zvezdan Jovanović, koji je ispalio hice. Obojica su osuđena na… »

Vučić: Plate treba povećati učiteljima, nastavnicima i zdravstvenim radnicima A NE MINISTRIMA

Telegraf 12.03.2016
- Ako ste mnogo pametni i mislite da možete da zarađujete više, idite u privatni sektor i zarađujte. Ovde veće plate neće biti - zaključio je premijer Aleksandar Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ministrima neće biti… »

Ekskluzivno - ĐINĐIĆ SUŠI VEŠ, RADI DOMAĆI I KUPUJE NOVINE! Pogledajte NIKAD OBJAVLJENE fotografije ubijenog premijera…

Telegraf 12.03.2016
Uvek ste se pitali kako bi izgledao Zoran Đinđić bez košulje i kravate, Telegraf.rs vam donosi priču i fotografije kako je bivši premijer izgledao dok suši veš, kupuje novine, igra se sa ćerkom... Pre 13 godina ispred zgrade Vlade Srbije ubijen… »

"Đinđića je ubilo Miloševićevo nasleđe" / VIDEO

B92 12.03.2016
Beograd -- Obeležava se 13 godina od smrti prvog demokratski izabranog predsednika Vlade Srbije i nekadašnjeg predsednika DS Zorana Đinđića. Jedan od Đinđićevih najbližih saradnika bio je profesor Žarko Korać, koji kaže da je Đinđića ubilo… »

Srbija dobila još jednu stranku

Alo 12.03.2016
U Srbiji je osnovana još jedna politička stranka i sada ih ima ukupno 108. U Registar političkih stranka kao 108. stranka u Srbiji upisana je Jedinstvena ruska stranka kao stranka nacionalne manjine, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"… »