Politika arhiva vesti 12.03.2016

Saobraćaj na putu Lučani-Katovska stena normalizovan

Novi magazin 12.03.2016
Put je od 8.00 prohodan za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju. Put je već nekoliko dana bio neprohodan zbog ispumpavanja vode nakon poplave. Put od Čačaka do Guče je i dalje je neprohodan zbog poplava.… »

Vesić: Grad spreman za veće padavine

Novi magazin 12.03.2016
"Pripremljeno je oko šest hiljada džakova sa peskom i to dve hiljade u Makišu i dve i po hiljade u Obrenovcu, dok je oko 1.600 poslato u Lazarevac i 1.200 u Patin majdan u Rakovici. Plan je da se za vikend pripremi još dve hiljade džakova", rekao je… »

Tako Je Govorio Đinđić: Zoranove PORUKE koje morate da zapamtite (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
Reči ubijenog premijera, 13 godina posle i dalje odjekuju Srbijom. Evo šta nas je učio Zoran Đinđić. Prvi demokratksi premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen je pre 13 godina ispred zgrade Vlade Srbije, a Telegraf.rs vas podseća na neke od… »

Cvetković ni potpis ne može bez tompusa!

Alo 12.03.2016
Slobodan Cvetković, predsednik Gradskog odbora SPS-a i generalni direktor Novosadskog sajma, ne odvaja se od tompusa, čak ni kada potpisuje koalicioni sporazum. Po sistemu „ima se, može se“, socijalista kreće u izbornu trku da se bori za bolje… »

Metak Koji Je Ubio Srbiju! Pre 13 godina ostali smo bez VIZIONARA - UBIJEN JE Zoran Đinđić (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
12. marta 2003. godine tačno u 12:30h začuli su se pucnji ispred Vlade Srbije, blindirani automobil premijera Srbije izjurio je pod rotacijom iz dvorišta vlade uputivši se ka Urgentnom centru, sve ostalo je istorija... TRAGIČAN DOGAĐAJ KOJI JE… »

7 stranih diplomata koje su ostavile trag u Srbiji

Kurir 12.03.2016
Pojedini konzuli i ambasadori presudno su uticali na istoriju naše zemlje. Konstantin Rodofinikin: Spletkaroš Izaslanik ruskog cara u vreme Prvog srpskog ustanka mislio je da njegova vlast treba da bude najviša, pa je brzo ušao u sukob s Karađorđem… »

Protekle noći u Beogradu četiri udesa, tuče i pijanstva

Novi magazin 12.03.2016
Prvu noć vikenda obeležile su i tuče, kao i intervencije lekara zbog prevelikog konzumiranja alkohola, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Među hroničnim pacijentima najviše zdravstvenih regoba osećali su astmatičari, kao… »

Godišnjica Ubistva Premijera: Mićunović: Đinđića bi danas razočarala stvarnost

Blic 12.03.2016
Pitao bih Zorana Đinđića da li ga je stvarnost posle 13 godina razočarala? Mislim da bi odgovorio da jeste, kaže za "Blic" Dragoljub Mićunović. Osnivač, prvi predsednik DS i prijatelj pokojnog premijera, kaže da je Đinđić zamišljao drugačiju… »

Tadić hvalio Vladu Srbije

Blic 12.03.2016
Lider SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić boravio je u Azerbejdžanu gde je govorio o saradnji dve zemlje. Tadić je istakao da postoji veliki potencijal za saradnju sa Azerbejdžanom u oblasti energetike, kao i da je za vreme njegovog mandata… »

Maršićaninu se priviđaju kerovi

Alo 12.03.2016
Dragan Maršićanin, potpredsednik DSS-a, opet je „podivljao“ na društvenoj mreži Tviter. Doduše, ovog puta svojim političkim neistomišljenicima nije odgovorio fotografijom vibratora, ali ih je poredio sa - kerovima! - Kakva je jadna kukavica AV… »