Politika arhiva vesti 12.03.2016

Sada se svi oni kunu u Đinđića!

Alo 12.03.2016
Za 13 godina, koliko je prošlo od ubistva premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića mnogo toga se promenilo. Na najvažnijim državnim funkcijama danas se nalaze njegovi nekadašnji ljuti politički protivnici, dok se njegovi… »

Svi timovi za sprečavanje poplava u K.Pomoravlju

B92 12.03.2016
Kiša koja pada u Kosovskom pomoravlju prouzrokovala je izlivanje Binačke Morave i ugrozila domaćinstva u opštinama Ranilug, Gnjilane, Novo Brdo i Parteš. Sastanak Pokrajinskog štaba za elementarne nepogode sinoć je održan u Šilovu, opština… »

Razgovor sa Zoranom

e-Novine 12.03.2016
Godišnjica atentata. Ti se nisi čuvao. Nisi mislio na sebe. Trošio si se mnogo. Da drugima bude bolje. Smetao si i onima koji su ti bili "bliski" i onima kojima si smetao živ. Oni što su mrzeli sve što dolazi spolja i plašili se svega stranog. Oni… »

Đurić: Incidenti mogu ugroziti saradnju privrednika

Blic 11.03.2016
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić najošštrije je danas osudio napade na vozila koja u pokrajini distribuiraju robu iz centralne Srbije i upozorava da ovakvi incidenti mogu ozbiljno ugroziti teško uspostavljenu saradnju privrednika i privrednih… »

Pavićević: I biti 35. na listi DS je izazov

Danas 11.03.2016
Zamenik predsednika Nove stranke i docent na FPN govori za Danas *Prvo naše mesto na listi je pripalo Živkoviću, drugo Rakić Vodinelić, ja sam predložio da se poštuje red *Nije mi stigao poziv Borka Stefanovića. Beograd - - Svoje mesto na listi… »

IZBORI 2016. Radojević osnovao grupu građana

Večernje novosti 11.03.2016
Poslanik SNS i bivši poverenik Gradskog odbora Aleksandar Radojević saopštio je u petak da je napustio stranku i osnovao grupu gra. REPUBLIČKI poslanik SNS i bivši poverenik Gradskog odbora Aleksandar Radojević saopštio je u petak da je napustio… »

IZBORI 2016. Bajatović: Bićemo deo nove vlade

Večernje novosti 11.03.2016
Član Predsedništva SPS Dušan Bajatović izjavio je u petak da će SPS, ukoliko postigne dobar izborni rezultat, sigurno biti u novoj vladi. ČLAN Predsedništva SPS Dušan Bajatović izjavio je u petak da će SPS, ukoliko postigne dobar izborni… »

Sramota: Država pušta Šešelja da pali državne zastave

Blic 11.03.2016
Lider SRS Vojislav Šešelj nastavlja da pravi cirkus paleći zastave država i međunarodnih organizacija, a država ga, uprkos tome, ne kažnjava. Šešelj je juče došao u Viši sud u Beogradu, ali kako ga obezbeđenje nije pustilo u zgradu jer je… »

Mira Marković: Jugoslavija prva žrtva neokolonijalizma u Evropi

Blic 11.03.2016
Na svečanoj akademiji održanoj danas povodom desetogodišnjice smrti Slobodana Miloševića zatraženo je od UN da preispitaju okolnosti njegove smrti, a supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Mira Marković je iz Moskve poručila da je Jugoslavija… »

DRUGA STRANA Velike crne rupe

Večernje novosti 11.03.2016
Trebaju li nama - ovakvima kakvi smo, s vrednostima koje smo prihvatili i s kojima živimo - uopšte zamene za velikane poput Petra Kralja, Nikole Simića, Bore Todorovića, Đuze Stojiljkovića, Dragana Nikolića... ZA kratko, strašno kratko vreme… »