Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Ivanić: Najava da će bošnjačka strana pokrenuti reviziju tužbe protiv Srbije je povratak unazad

Srbija danas 25.01.2017
Ivanić smatra da je političko stanje vrlo ozbiljno. U Sarajevu je danas održan sastanak lidera stranaka koje čine vlast na državnom nivou, posle koga je predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić u vezi moguće revizije tužbe protiv Srbije… »

Vredeo je pritisak. Obećano – žičara na Crnom vrhu do nedelje u funkciji

Ist media 25.01.2017
BOR (IST Media, S.T. Photo: screenshot) Nakon pisanja našeg portala o gotovo propaloj skijališnoj sezoni na Crnom vrhu zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca iz gradskih vlasti, odnosno pojedinih dirtektora koji su zakasnili sa birokratskim ali i… »

Kragujevčanin nova zvezda rijaliti programa "Parovi" (foto)

iKragujevac 25.01.2017
U najpopularniju vilu na Balkanu ušao je novi učesnik "Parova". Stefan Milovanović, rođeni Kragujevčanin, odlučio je da zaseni sve takmičare u kući. Iako je završio srednju medicinsku školu i radi kao izbacivač po diskotekama u Kragujevcu… »

Devedeset kvarova na uličnoj rasveti otklonjeno

Jug press 25.01.2017
NIŠ Ledeni dani u Nišu još traju, ali to ne sprečava ekipe Javno komunalnog preduzeća Parking servis da na terenu rade na popravkama električnih instalacija, električnih ormarića i ulične rasvete. Naime, od početka 2017 godine, kada je ledeni… »

Kineski ansambl “Glas junana” odžao humanitarni koncert u Nišu

Jug press 25.01.2017
NIŠ Kineski ansambl „ Glas Junana“ sinoć je gostovao u Nišu u Narodnom pozorištu i pesmom i scenskim pokretima podsetio Nišlije na lepotu i gracioznost igara i folklora ovog naroda. Građani Niša imali su priliku da vide folklor i tradicionalne… »

Novi propisi: Gej parovi će moći da usvajaju...

Press 25.01.2017
Kako se saznaje... Kako se nezvanično saznaje, uskoro će se regulisati zakon o gej brakovima, kao i usvajanju dece od strane istih. "Vreme je da se menjamo", izjavio je portparol gej zajednice Jović.… »

Ponoviti izbor direktora Karlovačke gimnazije

Večernje novosti 25.01.2017
Pokrajinska prosvetna inspekcija poništila konkurs za čelnika Karlovačke gimnazije. Nisu navedeni svi zakonski uslovi, pogotovu da izabrani kandidat ima položen ispit. POKRAJINSKA prosvetna inspekcija poništila je konkurs za izbor direktora… »

Evropska zabrana: Srbija neće smeti da slavi slave kada...

Press 25.01.2017
Kako beogradski mediji prenose... Kako se saznaje, ukoliko se Srbija bude odlučila da se priključi Evropskoj Uniji, moraće da se sprovede evropski zakon o zabrani paganskih običaja među koje spadaju i slavljenje slave. "To će biti presudan momenat… »

Odluka o zemljoradničkoj zadruzi u Banatskom Višnjićevu dospela pred Vrhovni kasacioni sud

Večernje novosti 25.01.2017
Zadrugari "Branka Gleđe" bore se za 270 hektara zemlje vredne 3,5 miliona evra. DRŽAVA i zadrugari "Branka Gleđe" iz Banatskog Višnjićeva, u opštini Žitište, nastavljaju bitku za 270 hektara najplodnih oranica koje prvi put u veku nisu obrađene i… »

Fotelja rezervisana za SPS još prazna

Politika 25.01.2017
Branče Stojanović (SPS), zamenik predsednika Skupštine grada, tvrdi da je dogovor sa gradonačelnicom već postignut, ali nije želeo da otkriva ime budućeg većnika. Smederevo – Iako je još u novembru lokalni parlament Smedereva promenio Statut… »