Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Vulin najavio izgradnju novog Centra za socijalni rad u Aleksincu

Južne vesti 25.01.2017
Zbog loših uslova u postojećem, u Aleksincu će ove godine početi radovi na izgradnji novog Centra za socijalni rad. Cilj je da se korisnicima obezbede bolji uslovi u kojima će moći da ostvare svoja prava, a zaposleni će dobiti bolje uslove za rad… »

Gradonačelnik optužio opoziciju da njihove diskusije o izveštaju revizora “vode ka haosu”

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC O devet tačaka dnevnog reda, vezano za izveštaje o radu gradskih uprava za 2016. godinu, odbornici su danas vodili objedinjenu raspravu. Šef odborničke grupe SDS Nebojša Cakić najviše primedbi imao je na rad Gradske uprave za društvne… »

Zuja većinski vlasnik RTV-a?

OK radio 25.01.2017
Zoran Veličković Zuja postao je natpolovični vlasnik akcija RTV Vranje, saznaje OK Radio. Veličković je pre nekoliko meseci, po odluci akcionara, po treći put izabran za direktora ove medijske kuće, nakon što je pravno rešen status RTV, po kome… »

Novo ročište za mobing 1. marta

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Naredno ročište u slučaju tužbe za mobing, koju je Ivana Trajković podnela protiv direktora Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) Bojana Tojage, zakazano je u Višem sudu u Leskovcu za 1. mart. Na poslednjem ročištu, koje je održano… »

Koncert klasične muzike u Domu kulture

Pirotske vesti 25.01.2017
6SHARES Podeli Tvituj ​U ponedeljak, 30. januara 2017. godine u okviru Koncertne sezone, Dom kulture Pirot organizuje koncert klasične muzike. Koncert će se održati u dvorani Doma kulture sa početkom od 19:30 sati, a nastupaju: • Aleksandar… »

Viši sud u Beogradu: "Ne veruje se iskazu svedoka S. Markovića"

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Viši sud u Beogradu i to sudija Vladimir Vrhovšek, po održanoj glavnoj raspravi odbio je tužbeni zahtev Aleksandra Arsenijevića i i Gvozdena Nikolića iz istog grada, podignut radi povrede autorskog prava i naknade štete. Tako je odbačen zahtev… »

Bil Klinton rekao: Srbija mora pognuti glavu zbog..

Press 25.01.2017
Kako se navodi... Kako se nezvanično saznaje, Bil Klinton je 1999. godine izjavio, tokom bombardovanja, da Srbija mora pognuti glavu zbog svoje zle politikke. "Oni nisu izvršili revolt zbog svoje politike i sada snosi posledice", izjavio je on.… »

Ponovo radi klanica u Žitištu

Politika 25.01.2017
Šansa za novi početak živinarske prerađivačke industrije u srednjem Banatu stiže iz Niša. Žitište – Realni su izgledi da posle više neuspelih pokušaja ponovo proradi živinarska klanica, nekada najveće preduzeće u Žitištu. Ovde je već… »

Korzo na zaleđenom Tamišu

Politika 25.01.2017
Gradski štab upozorava na opasnost, ali Pančevci ne žele da propuste retku priliku da šetaju sredinom zaleđene reke. Pančevo – Ovih dana je uobičajen prizor vode okovane ledom, ali je i u Pančevu, na Tamišu, zabrinjavajuća slika opuštenih… »

Proročanstvo: Reći svetski rat samo što nije, Srbija vraća...

Press 25.01.2017
Kako se saznaje... Deda Gvozden je živeo na Rtnju i bavio se sakupljanjem trava i spravljanjem lekovitih čajeva. Umro je 2005. godine, a u celom kraju je bio poznat kao mudar čovek, kod koga su radi saveta dolazili ljudi iz daleka. Ipak, za njegovu… »