Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Odložena prodaja opreme Radio-televizije Kragujevac

iKragujevac 25.01.2017
Prodaja javnim nadmetanjem audio i video-opreme Radio-televizije Kragujevac, čija je vrednost procenjena na oko 2,7 miliona dinara, odložena je za 9. februar. Javna izvršiteljka Danica Čolović rekla je agenciji Beta da će prva prodaja javnim… »

Udes na Aerodromu, ima povređenih

Ritam grada Kg 25.01.2017
Na raskrsnici ulica Vladimira Rolopvića i Grada Karare na Aerodormu došlo je do saobraćajne nezgode. Kako Ritam grada saznaje ima povređenih. Raskrsnica te dve ulice polako postaje crna tačka, jer su udsei gotovo uobičajena pojava. Ovoga puta… »

Popravljeni semafori na Bulevaru 12. februar

Južne vesti 25.01.2017
Nakon pisanja Južnih vesti, semafori za pešake na niškom Bulevaru 12. februar, kod Osnovne škole “Vuk Karadžić”, ponovo rade. Olakšan prelaz školarcima; foto: A. S.Iako nekoliko dana pešaci nisu znali kada mogu da pređu na drugu stranu… »

Ko je ovih dana video najlepši srpski vodopad zanemeo je

Press 25.01.2017
Zbog niskih temperatura zaledila je voda na vodopadu Lisine, spomeniku prirode i turističkoj atrakciji na padinama Beljanice, blizu Resavske pećine. foto: blic.rs Zaleđena voda sa visine 25 metara, nisko rastinje oko njega okićeno injem, ambijent… »

Premijera "Kralja Lira" u užičkom pozorištu

RTS 25.01.2017
U užičkom Narodnom pozorištu sinoć je premijerno izveden "Kralj Lir". Šekspirovu tragediju na scenu je postavio reditelj Ivan Vuković, a tekst adaptirao i dramatrurški obradio Slobodan Obradović. Priča o paganskom kralju Liru od prve scene i igre… »

Hokej na Ponjavici

RTS 25.01.2017
Park prirode Ponjavica u Omoljici kod Pančeva u ovim zimskim danima izgleda veoma lepo. Meštani se posebno raduju zaleđenom jezeru, jer ovde već nekoliko decenija najmlađi uče da klizaju, a oni malo stariji igraju hokej. Ni manjeg sela ni više… »

Srbi u Crnoj Gori u borbi za prava: Ne diskriminišite ćirilicu

Srbija danas 25.01.2017
Izopštavanje iz državnog i administratvinog komuniciranja težak udarac očuvanju srpskog nacionalnog, kulturnog i jezičkog identiteta. Srbi u Crnoj Gori upozorili ombudsmana i državne institucije na nedopustiv diskriminatorski čin prema upotrebi… »

Ribarci otvoreni i za biznis

OK radio 25.01.2017
Vranje - Od srede na graničnom prelazu Ribarci kod Bosilegrada moguće je carinjenje i promet robe i za pravna lica. Nakon otvaranja ovog graničnog prelaza, Vladimir Zaharijev predsednik opštine Bosilegrad, kaže da je otvaranje prelaza gde je moguće… »

Raspored prijava zahteva za legalizaciju po opštinama

Južne vesti 25.01.2017
Građani Niša koji u zakonskom roku nisu podneli zahtev za ozakonjenje objekata, moći će to da učine do kraja februara i to prema utvrđenom rasporedu, u Upravama Gradskih opština, Centru za preduzetništvo, u mesnim kancelarijama na gradskom… »

Kazne za odgovorne: Evo kako je došlo do pogrešnog očitavanja struje!

iKragujevac 25.01.2017
Dok se EPS bavio održavanjem sistema, desilo se pogrešno očitavanje struje zbog čega sam veoma ljut, izjavio je v. d. direktora EPS-a Milorad Grčić. On je još jednom uputio izvinjenje građanima Srbije, ističući da je definitivno došlo do… »