Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Oglašena prodaja TV Kanal 9

Ritam grada Kg 25.01.2017
Agencija za osiguranje depozita oglasila je danas prodaju večinskog udela u vlasništvu Televizije Kanal 9. Kako je navedeno u oglasu objavljenom u dnevnoj štampi zainteresovani mogu da kupe 99,34 odsto vlasništva nad tom medijskom kućom koju je do… »

Otplata duga za parkiranja na rate

RTS 25.01.2017
Zbog duga od 25 miliona dinara, kragujevački Parking servis, omogućio je korisnicima dnevnih parking karti, da svoje zaostale obaveze izmire na rate. Rok za reprogram duga je 90 dana, a građani će, u zavisnosti od visine duga, obaveze moći da plate… »

Pomozimo malom filipu: On boluje od malignog tumora i neophodna mu je operacija!

iKragujevac 25.01.2017
Jula 2015. godine Filip je primio redovnu vakcinu i nakon nekoliko dana mu je otekao vrat. Odlaskom kod lekara njegovi roditelji su imali i šta da čuju: njihovo maleno dete ima maligni tumor. Hitnom intervencijom je odstranjen deo tog zloćudnog tumora… »

Stefanović, Tabaković i Selaković u trci za budućeg lidera naprednjaka

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Mada premijer Srbije Aleksandar Vučić još nije odlučio da li će ulaziti u trku za šefa države, u njegovoj stranci osim borbe koja je počela za premijerku funkciju, pokrenuto je i pitanje ko će biti šef Srpske napredne stranke, kada on pobedi na… »

Nove klinike u Srbiji: Pacijenti će kraće ležati, vreme čekanja na operacije biće 5,6 dana

iKragujevac 25.01.2017
TEK izgradnjom četiri nova klinička centra - u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu - naše zdravstvo moći će da uhvati korak sa svetskim trendom u medicini. To podrazumeva što bolji kvalitet lečenja uz što manje troškove, i veće oslanjanje… »

Vreme danas: Pretežno oblačno i hladno, najviša dnevna u NS do -3°C

Moj Novi Sad 25.01.2017
U celoj zemlji će danas biti oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom, a na severu i zapadu maglovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus 12 do minus pet, a… »

Ne bira gde se parkira: Bahati Kragujevčanin ostavio automobil na autobuskom stajalištu (foto)

iKragujevac 25.01.2017
Ekipa iKragujevca naišla je na nešto nesvakidašnje. U samom centru grada Kragujevčanin je verovatno zbog manjka parkinga za automobile, parkirao svoj automobil na autobuskom stajalištu, gde autobus staje na svakih pola sata. Mesto je obeleženo i… »

Dimitrovgrad:Premijera dokumentarca “Šopska salata-u potrazi za tajnim sastojkom”

Pirotske vesti 25.01.2017
37SHARES Podeli Tvituj U četvrtak 26.januara(sutra) sa početkom u 17 časova u Holu Narodne biblioteke “Detko Petrov” biće premijerno emitovan dokumetarac “Šopska salata-u potrazi za tajnim sastojkom”. Kako kažu autori Petar Videnov… »

Oprez: Žuto upozorenje u Kragujevcu

iKragujevac 25.01.2017
U Kragujevcu je na snazi žuto upozorenje za maglu. Može doći do problema u saobraćaju, do blokade. Nepovoljni vremenski uslovi za hronične bolesnike, ljude pod terapijom, medicinskom kontrolom ili meteoropate. Pri niskim temperaturama objektivna… »

Više od pedeset programa na Božićnoj školi sporta

Pirotske vesti 25.01.2017
142SHARES Podeli Tvituj Sportski centar Pirot i Grad Pirot spremni su za organizaciju ovogodišnje Božićne škole sporta, koja će oboriti rekorde sa više od 50 programa, od baleta, tkanja, plivanja, skijanja, vaterpola i mnogih drugih sportova… »