Regioni arhiva vesti 25.01.2017

PRIJEPOLJE: Kajevića nasledila Tanja Savićević! Nastavlja se praksa da Bošnjaka nema na funkcijama direktora

Sandžak haber 25.01.2017
Prijepolje – Upravni odbor Predškolske ustanove “Miša Cvijović” jednoglasnom odlukom danas je izabrao Tanju Svičević za vd direktora. Naime, nakon sprovedenog konkursa za izbor direktora dečijeg vrtića raspisanog krajem prošle godine na koji… »

Fijakerom od „Politike” do Skupštine

Politika 25.01.2017
„Obično sam iz parlamenta išao u kafanu ’Prozor’, tu blizu ’Politike’, i tada otpuštao kočijaša. Sednem za sto, naručim piće, počnem da sastavljam tekst i po pravilu ubrzo se pojavljuje neko od ministara, kadikad čak i sami predsednik… »

Sednica Skupštine grada se prati i u hodniku

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Sednica Skupštine grada danas se pažljivo pratila i u hodniku ispred skupštinke sale. A ovakvo praćenje zabeleženo u decembru. Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype… »

Bezobrazluk: Bahati vozači su opasnost za pešake, posebno za decu! (foto)

iKragujevac 25.01.2017
Nepropisano parkiranje u Kragujevcu postalo je sve češća, gotovo normalna pojava. Naš čitalac nam je posao fotografiju na kojoj može da se vide dva automobila koja su parkirana na sred trotoara u ulici Luja Pastera. U neposrednoj blizini nalazi se… »

Cakić: Saznajte ko nam je ubio Veternicu!

Jugmedia 25.01.2017
Odbornik opozicione Socijaldemokratske stranke u leskovačkom parlamentu Nebojša Cakić zatražio je danas od Skupštine grada da podnese krivičnu prijavu protiv NN lica zbog načinjene ekološke katastrofe u reci Veternici. „Veternica je mrtva reka… »

Nevladine organizacije: Srpske izbeglice da se vrate odakle su...

Press 25.01.2017
Sramotna izjava.... Nevladine organizacije koje pomažu imigrantima iz ratom zahvaćenih područja Sirije, Iraka, Libije… ostale su šokirane scenom koju su videle. Kako se navodi u saopštenju NVO za brigu o bliskoistočnim migrantima, oni nisu imali… »

In memoriam: Aleksandar Aco Jaćović, bivši predsednik opštine NP i direktor Vojn Popovića

Sandžak haber 25.01.2017
Novi Pazar – Beograd – Juče je u Beogradu u 83. godini života preminuo Aleksandar Aco Jaćović, nekadašnji predsednik opštine Novi Pazar. Aleksandar Jaćović je rođen 1934. godine u selu Ljuljac, opština Novi Pazar. Sahrana Aleksandra… »

U Vranju smanjili nadoknadu gradskim odbornicima

Jug press 25.01.2017
VRANJE Odbornicima Skupštine grada Vranja smanjena je mecečna naknada sa 5.000 na 1.500 dinara. Po toliko će dobijati, 65 odbornika, za svako zasedanje lokalnog parlamenta koje se u proseku održava jednom u mesec dana. Odluku o tome donela je Komisija… »

Skrinig grlića materice i u Leskovcu

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Povodom 11. Evropske nedelje prevencije karcinoma grlića materice u Zavodu za javno zdravlje Leskovac održana je konferencija za medije na kome je prim. dr Vanja Ilić, načelnica Centra za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac, još jednom… »

Nišlije organizuju javne proteste zbog velikih racuna

Jug press 25.01.2017
NIŠ Visoki računi za daljinsko grejanje, posledica su toga što niška Toplana ne poštuje Zakon o energetici i distribuciji toplotne energije, tvrdi Udruženi pokret slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada. Oni kažu da će, ukoliko se situacija… »