Društvo arhiva vesti 14.01.2018

Učestali napadi na imovinu Srba na KiM

RTS 14.01.2018
Četiri napada na imovinu srpskih povratnika u opštinama Klina i Istok na Kosovu i Metohiji za sedam dana. Zapaljeno je preko 1.000 bala sena i slame, oštećena jedna štala. Počinioci nisu otkriveni. Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je napade… »

Selo sa devet stanovnika

RTS 14.01.2018
Usred Vojvođanske ravnice u selu Laudonovac, broj stanovnika sveo se na devet. Do njih ni jedna saveremena komunalna usluga nije stigla, ali se žale samo na to što nemaju valjan put, pa su zimi kad zaveje odsedčeni od sveta i po nedelju dana. Selo… »

Brzo i efikasno: Smuti od zelene jabuke, dovešće te do ravnog stomaka za čas!

Srbija danas 14.01.2018
Konzumiraj ga svako jutro, efekti su neverovatni! Niko ne voli tih nekoliko kilograma viška, pa se na sve moguće načine trudimo da ih se rešimo što pre. Uz pomoć ovog brzog i efikasnog napitka, možeš se rešiti naslaga na stomaku, za veoma kratak… »

Intervju: Nikola Moravčević: Zagreb je izbrisao da je Srbin vladao hrvatskom

Blic 14.01.2018
Nikola Moravčević (82) čovek je čudesne lične sudbine i najplodniji i najbolji srpski pisac istorijskih romana. Napisao ih je 13. Poslednji roman „Braća Anđelovići”, u izdanju “Arhipelaga”, još jedan je biser ovog briljantnog pisca i… »

Crna lista za "ruske ljude"

Vesti online 14.01.2018
Vest da su SAD odbile vizu načelniku Generalštaba Vojske Srbije Ljubiši Dikoviću izazvala je veliku buru u Srbiji. Pre svega jer je ostalo nepoznato zašto mu je zabranjen odlazak u SAD, gde su ga još u oktobru pozvale upravo američke vlasti… »

VIDEO: Preplašenom pačetu stigla neočekivana pomoć

Radio 021 14.01.2018
Kao i ljudi, pa možda čak i više od njih, životinje su u stanju da pomažu jedne drugima. To često zna da bude slučaj, kako među srodnim, tako i među različitim vrstama. Malo pače se našlo u nevolji. Ušlo je u bazen sa nilskim konjima, ali iz… »

U Milanovom brushalteru rastu grudi

Večernje novosti 14.01.2018
Američki stručnjaci potvrdili da je inženjer iz Lazarevca napravio jedinstven i po zdravlje potpuno bezbedan proizvod. Za samo sedam dana nošenja, dojke se uvećaju za nekoliko centimetara. VEĆE grudi za samo sedam dana, bez operacija, bolova i… »

Haos na ulicama u BG – "svaka šuša vozi nekog krša" VIDEO

B92 14.01.2018
Svakodnevno se stanovnici Beograda i ostalih gradova suočavaju sa gužvama u saobraćaju, ali i sa nedostatkom mesta za parking. Svedoci smo neverovatnih gužvi u saobraćaju na Beogradskim ulicama. Oni koji su svakodnevno na ulicama za volanom… »

Internet zavisnika sve više na lečenju

Večernje novosti 14.01.2018
Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti, u koje spada i preterana upotreba "pametnih" telefona, društvenih mreža i interneta, svakog dana javlja se mnogo pacijenata. “FEJSBUK”, “Instagram”, “Vots-ap”, “Vajber”, onlajn igrice ili onlajn… »

Priča o srpskom direktoru i kako se osveta najbolje služi uz vruće pečenje: Biga je nekad bio direktor državne firme, a…

Kurir 14.01.2018
Društvenim mrežama kruži priča o Bigi, nekadašnjem direktoru velikih državnih firmi i njegovom uspehu. Sve to je obajvljeno na stranici Dnevnik jednog direktora, a evo o čemu je reč. "Sedi bre, sinovac, još nije pečeno. Zna Biga kako se peče… »