Arhiva vesti 31.03.2019

Mutne radnje na plavom Dunavu

Vesti online 01.04.2019
Carinici su tokom prošle godine oduzeli više od 250 tona nafte i naftnih derivata, što je gotovo osam puta više nego 2017. kada je zaplenjeno oko 30 tona goriva. Krijumčarenje nafte je uvek aktuelno zbog enormnih zarada, navode u Upravi carina… »

Najsmeliji na prvim protestima u Bojniku

Jugmedia 31.03.2019
Nekolicina građana izašlo je na prve proteste #1od5miliona koji su danas održani u centru Bojnika, a okupljenima je govorila profesorka Ekonomskog fakulteta iz Niša Tamara Milenković Kerković. Demonstranti su zatražili ostavke predsednika Srbije… »

Džiniću zlato na Evro Kupu u Bijeljini

Večernje novosti 31.03.2019
Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić osvojio je zlatnu medalju u srednjoj kategoriji na Evro Kupu u Bijeljini. Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić osvojio je zlatnu medalju u srednjoj kategoriji na Evro Kupu u Bijeljini. On je rođen je i živi u… »

Pupovac: Hrvatska će ostati bez budućnosti zbog odnosa prema Srbima!

Kurir 31.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da je ta partija odlučila da samostalno učestvuje na izborima za Evropski parlament kako bi se pitanje Srba u Hrvatskoj u EU… »

“Može doći trenutak za još jedno glasanje o poverenju terezi Mej”

Blic 31.03.2019
Može doći vreme kada će britanska opoziciona Laburistička partija morati da sazove još jedno glasanje o poverenju vladi premijerke Tereze Mej, izjavila je danas portparolka te partije Emili Tornberi. Vlada Tereze Mej je "preživela" glasanje o… »

Lazanski otkriva sve o 1999! "Vitezovi Džedaja" hteli sa 175.000 vojnika da unište Srbiju, evo šta je sprečilo NATO…

Večernje novosti 31.03.2019
Da li su Ahtisari i Černomirdin zaista zapretili Miloševiću da će, ukoliko ne pristane na uslove koje diktira NATO, "Beograd i Srbija biti bombardovanjem poravnati kao sto”? Zašto je Slobodan Milošević pristao na sporazum u Kumanovu? Da li su… »

Išinger: EU treba prvo da uradi svoj domaći zadatak

RTV 31.03.2019
BERLIN - Nemački diplomata i stručnjak za zapadni Balkan Volfgang Išinger izjavio je da perspektiva članstva u Evropskoj uniji za Srbiju i druge zemlje regiona treba da bude otvorena i istakao da proces proširenja Unije treba da se nastavi. "Mada su… »

Kragujevac ponovo ima prvoligaša u ženskoj košarci

Ritam grada Kg 31.03.2019
U direktnom okršaju za prvo mestu, u pretposlednjem kolu Druge lige Srbije, košarkašice Radničkog ubedljivo su savladale na svom terenu ekipu Ljubovije, rezultatom 95:39 i overile prvo mesto koje vodi u viši rang. Izabranice trenera Nenada… »

Žena se zaklala u porodičnoj kući: Svekrva ušla u sobu i pronašla je u lokvi krvi

Večernje novosti 31.03.2019
U negotinskom selu Braćevac, u porodičnoj kući, svekrva je ušavši u sobu zatekla snahu Biserku Ž.(43) kako leži na podu u lokvi krvi. U negotinskom selu Braćevac, u porodičnoj kući, svekrva je ušavši u sobu zatekla snahu Biserku Ž.(43) kako… »

Karađorđeve šančeve zbog nemara "zatrpao" zaborav

Glas Zapadne Srbije 31.03.2019
Nova Varoš - Nema planine u Starom Vlahu bez toponima Karađorđev šanac ili Šanac. Po visovima od Murtenice, Čemernice, Javora i Mučnja, preko Zlatara do Jadovnika i Golije, zemljana utvrđenja i narodna predanja svedoče o Karađorđevom pohodu u… »