Arhiva vesti 31.03.2019

Preokret Voždovca na "Krovu" protiv Zemuna

B92 31.03.2019
Fudbaleri Voždovca pobedili su večeras na svom terenu Zemun sa 3:1, u utakmici 28. kola Superlige Srbije. Zemun je poveo u 10. minutu golom Ivana Ilića, a izjednačio je Borko Duronjić u 59. minutu. Voždovac je poveo golom Predraga Sikimića u 65… »

Rusija: Ne dozvoliti rušenje krstionice kod Tivta

RTV 31.03.2019
MOSKVA - Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak izjavio je danas, reagujući na najavu crnogorskih vlasti da će srušiti krstionicu na Ostrvu cveća kod Tivta, da se rušenje hramova uvek smatralo iživljavanjem nad duhovnim tradicijama naroda… »

Ukrajina bira – kralj čokolade protiv komičara i bivše premijerke

RTS 31.03.2019
Četrdeset dva miliona Ukrajinaca bira predsednika republike između čak 39 kandidata. Istraživanja javnog mnjenja kažu da će sadašnji predsednik Petro Porošenko imati težak zadatak da ostane na funkciji. Aktuelni predsednik protiv komičara i… »

U Severnoj Makedoniji aktivno osam požara

N1 Info 31.03.2019
U Severnoj Makedoniji trenutno je aktivno osam požara u različitim delovima zemlje, objavio je državni Centar za upravljanje krizama (CUK). Požare osim vatrogasaca gase i pripadnici šumskih službi i šumske policije, a pomaže i lokalno… »

Ratne mašine zapada: Ovo su glavne uzdanice NATO-a u slučaju rata sa Rusijom! (video)

Pravda 31.03.2019
Eksperti magazina „Biznis insajder“ su nabrojali vrste naoružanja država NATO-a koje bi se mogle iskoristiti u potencijalnom ratu sa Rusijom. Jedno od njih je i američki nevidljivi lovac pete generacije F-35 lajtning II. Druge države, po… »

Hrvatska povlači iz prodaje kukuruznu krupicu sprskog proizvođača

Nova ekonomija 31.03.2019
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se povlači i opoziva kukuruzna krupica Lara od jednog kilograma, poreklom iz Srbije. Povlače se proizvodi s rokom trajanja do 13. decembra, zbog povećane količine tropanskih alkaloida u… »

Šefica napala trudnicu što često izlazi na pauzu, pa počela da je davi: Skandalozan snimak obišao je društvene mreže…

Večernje novosti 31.03.2019
Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog napada na trudnu koleginicu. Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog… »

Sa puškomitraljezom na groblje: Crnogorska policija u Martinovićima pronašla oružje umotano u foliju!

Kurir 31.03.2019
Policija u Plavu pronašla je na lokalnom groblju u mestu Martinovići puškomitraljez, saopštila je Uprava policije. "Službenici Odeljenja bezbednosti Plav su juče oko 1.50 došli do operativnog podatka da se na groblju nalazi predmet koji je bio… »

Premijer i predsednica Hrvatske na godišnjici „Krvavog Uskrsa“

Studio B 31.03.2019
Hrvatski premijer vlade Andrej Plenković izjavio je na komemoraciji povodom 28. godišnjice akcije „Plitvice“, oružane akcije iz 1991. protiv Srba u Hrvatskoj koja je poznata i kao „Krvavi Uskrs na Plitvicama“, da je njome „označen put kojim… »

Pupovac: Hrvatska može da ostane bez budućnosti i perspektive zbog odnosa prema Srbima

Blic 31.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da je ta partija odlučila da samostalno učestvuje na izborima za Evropski parlament kako bi se pitanje Srba u Hrvatskoj u EU… »