Arhiva vesti 31.03.2019

SLS: Zemun poveo, da bi Zmajevi nakon preokreta pokazali ko je gazda ‘na krovu’

Hot sport 31.03.2019
Vaoma zanimljiva utakmica na stadionu u Zaplanjskoj zatvorila je 28. kolo. Puleni Dragana Aničića opravdali su ulogu favorita protiv poslednjeplasiranog Zemuna pobedom 3:1. Nemaju više šta da čekaju gosti kada je borba za opstanak u pitanju i svaki… »

Dva dana do rušenja svetnje SPC! Crnogorci se ostrvili, ali Rus je rek'o: Stoj! (foto)

Alo 31.03.2019
Poziv direktno iz Dume! Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak pozvao je crnogorske vlasti da ne dozvole bilo kakve antihrišćanske akcije vandalizma koje bi uvredile tamošnje vernike. On je tim rečima prokomentarisao najavu crnogorske vlasti… »

Predsednički izbori u Ukrajini: Svi protiv Putina, komičar favorit!

Kurir 31.03.2019
Kutija Komičaru, čokoladnom magnatu i gasnoj princezi, koji se bore za drugi krug, zajedničko da patološki mrze predsednika Rusije. KIJEV - Prvi krug predsedničkih izbora u Ukrajini biće održan danas, a kako pokazuju istraživanja javnog mnjenja… »

U Severnoj Makedoniji aktivno osam požara

N1 Info 31.03.2019
U Severnoj Makedoniji trenutno je aktivno osam požara u različitim delovima zemlje, objavio je državni Centar za upravljanje krizama (CUK). Požare osim vatrogasaca gase i pripadnici šumskih službi i šumske policije, a pomaže i lokalno… »

Ratne mašine zapada: Ovo su glavne uzdanice NATO-a u slučaju rata sa Rusijom

Večernje novosti 31.03.2019
Magazin „Biznis insajder“ pobrojao najmodernije naoružanje kojim raspolažu članice Alijanse. Eksperti magazina „Biznis insajder“ su nabrojali vrste naoružanja država NATO-a koje bi se mogle iskoristiti u potencijalnom ratu sa Rusijom. Jedno… »

Hrvatska povlači kukuruznu krupicu srpskog proizvođača

Večernje novosti 31.03.2019
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se povlači i opoziva kukuruzna krupica "Lara" od jednog kilograma, poreklom iz Srbije, s rokom trajanja do 13. decembra. Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se… »

Šefica napala trudnicu što često izlazi na pauzu, pa počela da je davi: Skandalozan snimak obišao je društvene mreže…

Večernje novosti 31.03.2019
Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog napada na trudnu koleginicu. Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog… »

Sa puškomitraljezom na groblje: Crnogorska policija u Martinovićima pronašla oružje umotano u foliju!

Kurir 31.03.2019
Policija u Plavu pronašla je na lokalnom groblju u mestu Martinovići puškomitraljez, saopštila je Uprava policije. "Službenici Odeljenja bezbednosti Plav su juče oko 1.50 došli do operativnog podatka da se na groblju nalazi predmet koji je bio… »

Premijer i predsednica Hrvatske na godišnjici "Krvavog Uskrsa"

Večernje novosti 31.03.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović rekla je da je hrvatska policija koja je izvela tu akciju bila "jezgro buduće pobedničke hrvatske vojske" Hrvatski premijer vlade Andrej Plenković izjavio je danas na komemoraciji povodom 28. godišnjice… »

Pupovac: Hrvatska će ostati bez budućnosti zbog odnosa prema Srbima

Dnevnik 31.03.2019
BEOGRAD: Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da je ta partija odlučila da samostalno učestvuje na izborima za Evropski parlament kako bi se pitanje Srba u Hrvatskoj u EU… »