Arhiva vesti 22.02.2021

Vrhovni sud omogućio istragu Trampovih finansija, odbačen pokušaj aktiviranja tužbe porno glumice

RTV 22.02.2021
VAŠINGTON - Vrhovni sud SAD otvorio je danas put njujorškom tužiocu da pribavi poreske prijave i druge finansijske podatke bivšeg predsednika Donalda Trampa u okviru krivične istrage, što je udarac zahtevima bivšeg predsednika za prikrivanje… »

Zvezda ne ide u Francusku

B92 22.02.2021
Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana. Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazanašto znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se navodi… »

EMA: potvrdila efikasnost vakcine AstraZeneke za sve starosne grupe

Blic 22.02.2021
Evropska agencija za lekove ( EMA) dala je preporuku za upotrebu AstraZeneka vakcine protiv Kovid-19 u svim starosnim grupama i to je snažan sigal za sve građane da su u pitanju bezbedne i efikasne vakcine, kažu u Evropskoj komisiji. Povodom… »

Region se i dalje oprašta od Balaševića

RTV 22.02.2021
BANJALUKA, MOSTAR, PODGORICA - Banjalučani su se sinoć okupili ispred Banskog Dvora kako bi se svi zajedno oprostili od čuvenog kantautora Đorđa Balaševića. Na platou su se okupili građani Banjaluke i uz pesmu "Ne lomite mi bagrenje" i paljenje… »

Tužilaštvo BiH traži od RS-a da dostavi predmet o ubistvu Davida Dragičevića

Al Jazeera 22.02.2021
Roditelji Dragičeviča tvrde da Okružno tužilaštvo Banja Luka i MUP RS-a opstruiraju istragu jer su u ubistvo njihovog sina umiješani pojedini pripadnici MUP RS. Tužilaštvo BiH je od Okružnog tužilaštva Banjaluka i Specijalnog tužilaštva… »

Vlasnik riječkog kafića odgovorio plenkoviću: Ja plaćam njega ne on mene, ne vidi kada mene napadaju

Večernje novosti 22.02.2021
VLASNIK riječkog kafića, koji je poručio da članovi i simpatizeri HDZ-a nisu dobrodošli u njegovom objektu, Tomislav Kovačević, kaže da je pod velikim političkim pritiskom i da premijer Andrej Plenković izjavama pokušava da ga, kao i svakog… »

Ponovo se broje glasovi na 494 biračka mesta na Kosovu i Metohiji

Blic 22.02.2021
Centralna izborna komisija (CIK) u Prištini odlučila je danas da se zbog grešaka ponovo prebroje glasovi na 494 biračka mesta. Utvrđeno je da je na 370 mesta kandidat imao više glasova od stranke na čijoj se listi nalazio, a na 83 mesta da su… »