Региони архива вести 23.05.2017

Телевизија Лав плус све популарнија, ГЗС остаје само пријатељ

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак, Ужице - Телевизија Лав плус за кратко време подигла се из понора у којем се налазила пре пола године, захваљујићи пре свега Глобал медију из УСА, који је почетком ове године купио телевизију и извукао је из блокаде… »

Почео фестивал Слободна зона

Радио сто плус 23.05.2017
Пројекцијом остварења “Ефекат воде” исландске редитељке Солвег Анспак синоћ је у Новом Пазару почео филмски фестивал Слободна зона који ће у оквиру овогодишње турнеје посетити преко 40 градова у Србији. Фестивал ће… »

На „Наиссус Фест“-у и ди-џејеви из Немачке и Београда

Нишке вести 23.05.2017
Фестивал се ове године одржава по седми пут, а према најавама организатора, очекује се преко 4000 посетилаца. “Овај “Наиссус” ће бити прави визуелно-сценски спектакл јер спремамо продукцију каква до сада није била на… »

Матурант вида ране кремама

Вечерње новости 23.05.2017
У Крушевцу млађани Милош, ученик завршне године хемијско-технолошке школе, увелико зарађује. У кућној лабораторији ручно прави природне препарате за негу и здравље. ДА смо земља суперталентованих математичара… »

Постављене силиконске капе за птичија гнезда

РТС 23.05.2017
На далеководу Петровац на Млави - Пожаревац постављене су силиконске капе, како би птице могле да се гнезде на њима. Са друге стране, ове капе спречавају испадање далековода услед штете које птице могу да нанесу. Далеководи… »

Гимназија: Матуранти славе крај школовања (фото, видео)

ОК радио 23.05.2017
Овогодишња генерација матураната Гимназије „Бора Станковић“ из Врања у уторак је прославила последњи средњошколски дан. Матуранти су се окупили на школском игралишту, где су уз пиво и музику организовали журку… »

Кад ташана постане мета приватника

ОК радио 23.05.2017
Од плана по коме би се Туристичка организација Врање (ТО) преселила у просторије некадашње „Ташане“, у локал познатији као кафе - бар, по свему судећи неће бити ништа, јер су приватни закупци дали боље понуде власнику… »

Академија „Оксфорд” на новој локацији

Ритам града Кг 23.05.2017
Флора Левис је једном изјавила да учење новог језика није учење других речи за исте ствари, већ стицање способности да се размишља на другом језику и други начин. Уколико то желите, све што треба да урадите је да… »

Малолетник обијао продавнице

ОК радио 23.05.2017
Врање - Полиција у Сурдулици расветлила је кривично дело тешка крађа које се гони по службеној дужности, као и три кривична дела уништење и оштећење туђе ствари и једно кривино дело ситна крађа, утаја и превара, која… »

Трговиште прославило славу

ОК радио 23.05.2017
Врање - Општина Трговиште прославила је своју славу летњег Светог Николу који је посвећен преносу моштију Светог оца Николаја Мирликијског, чудотворца. Према речима Александра Колића, председника Скупштине Трговишта… »