Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Kulturno – istorijska blaga Niša uskoro dostupna posetiocima?

Niške vesti 23.05.2017
Od nedovoljno istražene vile sa oktogonom koja se nalazi na Gradskom polju, preko neistraženih delova Tvrđave pa sve do neprocenjivo vrednih mozaika i ruševina na Medijani… Grad Niš leži na gotovo neistraženom kulturno istorijskom bogatstvu. Kako… »

Pomozimo malom anđelu: Nedi hitno potrebna pomoć

iKragujevac 23.05.2017
Mala Kragujevčanka Neda Kujundžić (6) boluje od celebralne paralize koju očekuje transplatacija matičnih ćelija u Beču 08.06.2017.god. Neda je dete iz blizanačke trudnoće. Ona se rodila prva i to ranije u 32. nedelji trudnoće. Obe bebe su odmah… »

Mališani iz „Čarolije“ ulepšali Noć muzeja i finale Bum festa

Niške vesti 23.05.2017
Hor „Čarolija“ ima pune ruke posla poslednjih dana. Finale Bum festa i Narodna biblioteka Stevan Sremac u Noći muzeja ne bi bili isti da sve prisutne, sa scene nisu pozdravili raspevani mališani iz ovog dečijeg hora. Devojčice sa crvenim… »

Polom oštetio četiri automobila

OK radio 23.05.2017
„Polo“ vranjskih registracija u utorak pred kraj radnog vremena oštetio je nekoliko automobila na rubu parkinga kod Biblioteke. Incident se dogodio kada je „polo“, iz za sada nepoznatih razloga, promenio pravac kretanja, prešao na suprotnu… »

Leskovački gradski park – zdrav život, proleće i rukotvorine

Jugmedia 23.05.2017
Centar za Ekonomiku domaaćinstva iz Leskovca organizovao je danas u centralnom gradskom parku tradicionalni Festival zdravog života, deseti po redu, sa ciljem da deci i omladini prezentuje zdrav životni stil. Kroz razne vrste sportskih aktivnosti… »

Prijavljivanje za Mini Gitarijadu do 27. maja

Jugmedia 23.05.2017
Do prve Mini Gitarijade u Vranju, koja će biti održana na terenima Sportskog centra ostalo je još desetak dana. Pripreme su u toku , a prijava zainteresovanih bendova trajaće do 27. maja, kaže gradski većnik za turizam Mića Mladenović. Festival… »

Mirko Čikiriz isključen iz SPO: Posle optužbi za obmanjivanje članove stranke izbačen jednoglasno!

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Kragujevac - Na sednici gradskog odbora SPO-a u Kragujevcu, na večerašnjoj sednici jednoglasnom odlukom iz stranke je isključen potpredsednik SPO i državni sekretar u Ministarstvu pravde Mirko Čikiriz! Prema pisanju beogradskih medija, potpredsednici… »

Slučaj gondola: Stamatović u Ministarstvu građevine: Nabaviću sva dokumenta koja su mi tražili

Blic 23.05.2017
Zlatiborska gondola bila je tema današnjeg sastanka između predstavnika Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i čelnika opštine Čajetina. Iz Ministarstva je saopšteno da su Čajetinci prihvatili sve predloge i obećali da će u… »

Slobodna zona konačno dobila prvog stanara

Jugmedia 23.05.2017
Privredno društvo “Slobodna Zona” iz Vranja, potpisalo je danas ugovor sa italijanskom fabrikom nameštaja “Top sofa” i time dobila svog prvog korisnika u njihovom sistemu još od formiranja 2013. godine. Iako je Zakonom o budžetskim sistemima… »

Prema građanima jednako

Večernje novosti 23.05.2017
Funkcioneri i činovnici u organima gradske uprave uskoro dobijaju kodeks ponašanja.Činovnici ne smeju da traže ili primaju poklone, novac ili bilo kakvu uslugu. KAKO zaposleni u gradskim organima, postavljeni i izabrani funkcioneri treba da se ophode… »