Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Izložba Hidden, Borisa Burića

Ritam grada Kg 23.05.2017
Izložba Hidden, autora Borisa Burića, biće otvorena večeras u 20 časova, u Galeriji SKC-a. … Pojava nevidljivog prisustva je tema serije fotografija Hidden koju je Boris Burić napravio tokom svog rezidencionalnog boravka u ribarskom selu Canical… »

Zamena dozvola i vikendom

Jugmedia 23.05.2017
Policijska uprava u Vranju saopštila je da će zbog povećanog broja zahteva za zamenu vozačkih dozvola na starom obrascu, šalteri Odseka za upravne poslove u svim policijskim stanicama raditi svakog radnog dana od 7.30 do 20 časova, kao i subotom i… »

Zbog otkaza strelaca van funkcije je trećina protivgradnih stanica

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Nova Varoš - Sa osam od ukupno 27 protivgradnih stanica u Novoj Varoši i Prijepolju ove godine se neće dejstvovati po oblacima jer strelci neće da rade za platu od svega 4.000 dinara mesečno. Još tri protivgradne stanice zarastaju u korov zbog… »

Nevreme u Krupnju, rečice se izlile, poplavljeno 10 kuća

Politika 23.05.2017
KRUPANj - Jako nevreme praćeno kišom danas posle podne pogodilo je Krupanj i izazvalo poplave i probleme na putevima. Poplavljeno je više od 10 kuća, a velikom broju domaćinstava preti opasnost od plavljenja, javio je RTS. Sve rečice u gradu su se… »

GV: Pojednostavljen postupak za upis dece u predškolske ustanove

Ritam grada Kg 23.05.2017
Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je saglasnost predškolskim ustanovama “Nada Naumović“ i “Đurđevdan“ na izmene i dopune Pravilnika o načinu, kriterijumu i postupku prijema dece u te ustanove. Radi se zapravo o izmenama i dopunama… »

Otvoren prvi Festival muzičke omladine

Ritam grada Kg 23.05.2017
U organizaciji Udruženja Muzička omladina Kragujevac uz podršku Muzičke škole “Dr Miloje Milojević“ i pod pokroviteljstvom grada Kragujevca u sali Prve kragujevačke gimnazije otvoren je prvi Festival muzičke omladine. “Festival ovakvog… »

Konferencija o regionalnoj stabilnosti 9. juna u KCNS

Radio 021 23.05.2017
Konferencija o regionalnoj stabilnosti održaće se 9. juna u Kulturnom centru Novog Sada. Konferencija predstavlja vrstu okruglog stola, gde će na temu regionalne stabilnosti, saradnje i dobrih odnosa na postjugoslovenskim prostorima govoriti… »

Novi Sad nestao pod vodom: Ako imate problema sa poplavama javite se na sledeće brojeve

Telegraf 23.05.2017
Saobraćaj se trenutno ne odvija u Industrijskoj, a normalizuje se u drugim ulicama u Novom Sadu. U Novom Sadu za dva sata palo duplo više kiše, od količine koju gradska mreža može da primi, a najviše problema na Detelinari i Klisi. Zbog velike… »

Protest rodbine i prijatelja fudbalera koji se ubio posle batina: Da siledžije srpske majke ne zavijaju u crno

Večernje novosti 23.05.2017
Zašto ćuti država, zašto ćuti pravosuđe, zašto štite nasilnike. Mog sina više nema, a kriminalci se slobodno šetaju, pa gde je tu pravda – kaže Dragana Jovićević, majka Dragana Milošević. KRALjEVO – Zahtevajući od Osnovnog javnog… »

Posao za 102 osobe, startuje 30 volontera pripravnika, a u okviru javnih radova angažovana 42 nezaposlena

Pirotske vesti 23.05.2017
88Podeli Podeli Tvituj Grad je izdvojio oko 16.5 miliona dinara za finansiranje pripravničkog staža i polaganje stručnih ispita i javne radove na lokalu. Odobrena su sredstva za 22 poslodavca gde će biti angažovano 30 volontera pripravnika, od čega… »