Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Koncertom pijaniste Madžara otvoren festival Ledamus

Jugmedia 23.05.2017
Pijanista Aleksandar Madžar održao je večeras koncert u svečanoj sali grada Leskovca povodom otvaranja devetog festivala Leskovački dani muzike ( LEDAMUS ) Muzičke škole „Stanislav Binički“, koji traje do 21. juna, odnosno, završava se na… »

Maltretirala majku i brata

Radio sto plus 23.05.2017
Policija u Tutinu danas je uhapsila A. H. (1994), osumnjičenu da je maltretirala i fizički napala majku i maloletnog brata. "Osumnjičena se tereti za nasilje u porodici i njoj je po odobrenju nadležnog tužioca doneto rešenje o zadržavanju do 48… »

Otvoren Dijagnostički centar

Radio sto plus 23.05.2017
Ministri u vladi Srbije, Zlatibor Lončar i Rasim Ljajić, svečano su danas u Novom Pazaru otvorili dijagnostički centar, za koji su Ujedinjeni Arapski Emirati donirali oko tri miliona evra. Ministar Lončar je tom prilikom ocenio da je danas napravljen… »

Radnici i dalje odmeravaju snage u sportu

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Čačak – Radnici Čačka i dalje proveravaju svoje sportske sposobnosti na radničkim igrama. U polufinalnim mečevima svoje snage će odmeriti ekipe Gradske uprave, kao pobednici grupe I, zatim JKP Vodovod, kao pobednik grupe II, Samostalni sindikat… »

Počela akcija dezinsekcije i deratizacije

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC Počela je akcija sistemske dezinsekcije i deratizacije na teritoriji grada Leskovca i trajaće narednih mesec dana. Realizacija akcije poverena je najpovoljnijem ponuđaču, stručnoj ustanovi „Jugoinspekt“ iz Beograda. Stručni nadzor… »

BNV pomaže otvaranje biblioteke u Rožajama

Radio sto plus 23.05.2017
Predstavnici Bošnjačkog nacionalnog veća iz Novog Pazara obezbedili su i poklonili više od 100 knjiga namenjenih formiranju buduće Bošnjačke biblioteke u Rožajama. Knjige su donirane tokom posete Bošnjačkom nacionalnom veću u Crnoj Gori u… »

Mladi modelari odeće prate svetske trendove

Jugmedia 23.05.2017
Odevne komade koje su kreirali modelari odeće i modni krojače Škole za tekstil i dizajn prošetale su večeras učenice te škole, a modela i stilova je bilo raznih – od onih sportskih, i lakših, pamučnih materijala, preko klasičnog kroja haljina… »

Sutra bez struje deo centra grada i naselje Ančiki

Jugmedia 23.05.2017
Stanovnici naselja Ančiki, odnosno u ulicama: Barska, Ančiki, Branka Tončića, Dalmatinska, Sretena Nikolića, Svetog Nikole, Svetogorska, Tome Kostića, Voje Mičića i Zaplanjska, biće sutra bez struje od 8 do 16 časova, saopštila je leskovačka… »

Oprez, stiže opasno nevreme! U ovim delovima Srbije je RHMZ najavio velike padavine! (foto)

iKragujevac 23.05.2017
Republički hidrometeorološki zavod najavio je za sutra veoma opasno vreme u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, praćeno obilnim padavinama i grmljavinom. Prema karti objavljenoj na sajtu RHMZ, zapadni delovi naše zamlje bići najugroženiji, a celo to… »

Festival zdravog života

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC U centralnom Gradskom parku po tradiciji Centar za ekonomiku domaćinstva organizovao je Festival zdravog života. Ovo je već deseta godina održavanja ovog festivala na kome učešće uzimaju pobornici zdravog života, gde su među… »