Српска листа

Србија се срозала на можда најважнијој ранг листи за будућност

Спутник пре 5 дана
Од када се Србија 2003. прикључила ПИСА тестирању ученика, сваке треће године српска јавност се изненади због лошег котирања наше земље на ранг листи земаља које учествују у тестирању. На тестирању из 2018. године… »

О подизању оптужница за убиство Оливера Ивановића огласила се и СДП

Југ пресс пре 5 дана
КОСОВСКА МИТРОВИЦА Данас се, поводом јучерашњег подизања оптужница за убиство Оливера Ивановића, огласила и Градјанска иницијатива “Србија , демократија, правда” коју је направио и водио све до своје смрти Ивановић а… »

Коснет поручио: Договор Београда и Приштине пре свега треба да прихвати народ

Телеграф пре 5 дана
Поред дијалога, Коснет је говорио и о мерама које је најавила нова влада у борби против организованог криминала. Амбасадор САД у Приштини Филип Коснет изјавио је да коначни договор између Београда и Приштине треба да буде… »

Српска листа: Приштина оптужницама у случају убиства Ивановића политизује поступак

Бета пре 6 дана
Српска листа осудила је данас подизање оптужнице у случају убиства Оливера Ивановића наводећи да Приштина на тај начин политизује тај поступак са жељом да скрене пажњу јавности са рада Специјалног суда за злочине… »

Одаловић: Приштина у стању вакума

Дневник пре 6 дана
БЕОГРАД: Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић оценио је да је у Приштини тренутно стање вакуума које треба што пре да се превазиће. Одаловић је за РТС рекао да је за Србију важно да Српска листа… »

Убедљива победа СНС у лозници: На изборима за чланове Савета месних заједница освојили 303 мандата

Курир пре 6 дана
ЛОЗНИЦА - Грађани Лознице су на јуче одржаним изборима за чланове Савета месних заједница у 55 од укупно 56 месних заједница пружили апсолутно поверење листи кандидата које подржава Српска напредна странка, док је у једној… »

Подигли 6 оптужница за убиство Ивановића, а циљ свега - подмукли удар на Србе

Ало пре 7 дана
Српска листа истиче да је косовско квази правосуђе те оптужнице подигло без иједног доказа против оптужених. Српска листа саопштила је данас да је шест подигнутих оптужница за убиство Оливера Ивановића заправо жеља да се… »

Славко Симић нови начелник Косовско-митровичког округа

Инсајдер пре 6 дана
Функционер Српске листе и посланик у Скупштини Косова Славко Симић именован је за начелника Косовско-митровачког управног округа, преноси Коссев. Симић је на ову функцију именован на седници Владе Србије одржаној 28… »

Почело суђење Тодосијевићу због изјаве о Рачку

Данас пре 6 дана
Пет месеци након што је косовско Специјално тужилаштво подигло оптужницу против бившег министра администрације локалне самоуправе у Влади Косова, Ивана Тодосијевића, данас је у Основном суду у Приштини почело суђење овом… »

Кључно је да се настави дијалог Београда и Приштине: Одаловић о ситуацији на КиМ

Телеграф пре 6 дана
Према његовим речима Европска комисија треба да поврати свој кредибилитет у том процесу. Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић оценио је данас да је у Приштини тренутно стање вакуума које треба што… »

Вести дана »