Regioni arhiva vesti 11.01.2016

SPS: neistine predsednice opštine

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Lučani - Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) Lučani saopštio je da svako pominjanje SPS u negativnom kontekstu Slavko Radosavčević, foto: Glas zapadne Srbije od strane predsednice opštine Vesne Stambolić i njenog pomoćnika… »

KG: Nema razloga za sazivanje sednice po hitnom postupku!

iKragujevac 11.01.2016
Одборничке групе ''Заједно за Шумадију'' и ''Демокартска странка'' упутиле су данас председнику Скупштине града Крагујевца Милану Урошевићу… »

Dveri: Negovanović da poštuje procedure

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Politička stranka Dveri saopštila je da predsednik skupštine grada Veljko Negovanović na svaki način pokušava da spreči da na dnevni red skupštinske sednice dođe inicijativa 27 odbornika za smenu čelnika gradske vlasti u Čačku, čime… »

Tuče tokom vikenda u Vranju

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranjuminulog vikenda policija je intervenisala u slučaju dve tuče i jednog prijavljenog slučaja nepristojnog i drskog ponašanja. Osim tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru u saopštenju… »

Fiksni pregazilo vreme, ali u Srbiji se ne da

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Odlazak fiksnog telefona u istoriju usled tehnološkog buma, trenutno koče nostalgičari i navika građana da imaju tu mogućnost. Foto: www.kupindo.com Prvo istorijsko "alo" u Beogradu rekao je Panta Mihajlović, savetnik Nikole Tesle, 14. marta 1883… »

Štrajk upozorenja u vranjskim sudovima

OK radio 11.01.2016
Zaposleni u Višem i Osnovnom sudu u Vranju najavili su za ponedeljak štrajk upozorenja, koji će početi tačno u podne, potvrđeno je u ovim institucijama. Štrajk upozorenja u pravosuđu najavio je Sindikat pravosuđa Srbije, a razlog su otpuštanja… »

Kajzer pobednik Bijenala

OK radio 11.01.2016
Svetislav Slavković Kajzer pobednik je Bijenala umetnika Vranja, petog po redu, koji se tradicionalno organizuje krajem godine. Ovim likovnim dešavanjem Galerija Narodnog muzeja krajem 2015. godine obeležila je i dve decenije rada ove ustanove. Od… »

Kragujevac dobio 185 miliona dinara od Vlade Republike Srbije!

iKragujevac 11.01.2016
Kragujevac je dobio dodatna novčana sredstva u iznosu od 185 miliona dinara od Vlade Republike Srbije , da bi pokrio minus u gradskoj kasi. Pokrivanje minusa je potrebno zbog smanjenih prihoda lokalnih samouprava. Vlada je samo nastavila sa praksom… »

Kvisku odbili ponudu i zaplenili 62.000 evra

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Užice - Neobične stvari su se dešavale kad je gradska uprava licitacijom prodavala skup plac u centru Užica, zbog čega se Ljubinko Ilić žali da je ozbiljno oštećen. Foto: Glas zapadne Srbije Ni u praznične dane ne stišavaju se priče o… »

Slavković nastavlja: Novinari su strani plaćenici

Južne vesti 11.01.2016
Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković je ponovo javno optužio "Južne vesti" za saradnju sa stranim državama, netačno predstavljajući podatke o finansiranju tog medija. Slavković o "tzv nezavisnim medijima" Pozivajući se na pisanje… »