Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Jovanović u Javoru

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Ivanjica - Prethodno je nosio dres prvoligaša BSK-a, a sjajnim partijama zapao je za oko sportskom menadžmentu Javor Matisa, koji je brzo i uspešno završio pregovore za sportskim prijateljima iz Borče. "Ivanjica je sjajna za afirmaciju igrača, to… »

"Zdravo leto" u Velikom parku

RT Kragujevac 21.06.2016
Četvrtu godinu za redom, Društvo za borbu protiv šećerne bolesti, Sportski klub "Vašarište" i badminton klub "Rejvens KG", realizuju projekat "Zdravo leto" u Velikom parku. Njegovi primarni ciljevi biće pravilan psihofizički razvoj dece, promocija… »

Nova industrijalizacija Pirota

RTS 21.06.2016
Nakon dve decenije propadanja velikih preduzeća hemijske, tekstilne, kožarske i drvne industrije, Pirot je započeo novu industrijalizaciju. Otvaranje industrijske zone i dolazak velike kompanije, podstakao je mali biznis u kome je posao našlo dve… »

Oproštajni govor razredne koji će učenici pamtiti celog života (VIDEO)

Ritam grada Kg 21.06.2016
Jun mesec, mesec rastanka i novih početaka za maturante. Počinje leto, ali i novo poglavlje života, sledi fakultet, posao ili nešto treće. Mnoga se prijteljstva gase, bez namere za to, jednostavno se putevi nekih đaka nikad ponovo ne ukrste. Tužni… »

Veće usvojilo izveštaje preduzeća i ustanova

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Užice - Članovi Gradskog veća su, na prethodne dve sednice, utvrdili predloge izveštaja gradskih preduzeća i ustanova o poslovanju u prošloj godini. Prihvaćeni su izveštaji javnih i javno komunalnih preduzeća Direkcija za izgradnju, Bioktoš… »

Vojska gađa na strelištu „Sugubina“ – evakuacija u krugu od osam kilometara

Ritam grada Kg 21.06.2016
Danas i sutra od 7 do 23 časa pripadnici Vojske Srbije i MUP RS gađaće iz pešadijskog naoružanja na strelištu „Sugubina“ u selima Velika Sugubina, Gornja i Donja Sabanta sa opasnom zonom do 8000 metara. Vojna pošta Kruševac moli da se… »

Kragujevac domaćin Sportskih igara mladih Srbije

Ritam grada Kg 21.06.2016
Kragujevac je danas bio grad-domaćin Sportskih igara mladih Srbije 2016 koje se organizuju pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta RS, uz tehničku podršku Gradskog saveza školskog sportskog društva. Sportske igre… »

Posle posete kineskog predsednika: Srpski put svile pored Smedereva

Blic 21.06.2016
Poseta Smederevu kineskog predsednika Sji Đinpinga najava je novog doba bivše srpske prestonice gde sad svi čekaju da Kinezi dođu u punom broju. „Dobro nam došli, prijatelji“ - natpis je u bojama kineske zastave koji krasi ulaz u Železaru. Ni… »

Za racionalizaciju je potreban novac – a njega nema

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Preko 40 činovnika u leskovačkoj lokalnoj samoupravi ostaće bez posla, ali proces racioanlizacije neće biti brz ni jednostavan, kazao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. U javnim preduzećama postoji objektivan problem jer… »

Milutinović ponovo na čelu Opštine Crveni Krst

Južne vesti 21.06.2016
Niš Niška Opština Crveni Krst trebalo bi sutra da konstituiše parlament, a na njegovom čelu će najverovatnije opet biti Zoran Stojković. Kada se izabere gradonačelnik Niša, tada bi i Miroslav Milutinović, kako sam kaže, trebalo da zaduži novi… »