Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Kineske investicije u Šumadiji

RT Kragujevac 21.06.2016
Svoje privredne i investicione potencijale, Kragujevac bi uskoro mogao da predstavi kineskim kompanijama i posredstvom Kancelarije za inostrane poslove Šiana, sa kojim je prošle nedelje potpisan sporazum o uspostavljanju prijateljskih odnosa dva grada… »

Šteta milionska, komisije na terenu

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Kosjerić - Komisije za procenu štete, drugi dan obilaze sva mesta u Kosjeriću koja su pretrpela razne vrste oštećenja usled nevremena koje je u nedelju popodne zahvatilo tu opštinu. Predsednik opštine Kosjerić Milijan Stojanić, izjavio je da se… »

Izmena saobraćaja i autobuskih trasa

RT Kragujevac 21.06.2016
Zbog rekonstrukcije ulice Dušana Đorđevića, uveden je privremeni režim saobraćaja. Do 10. jula linija javnog gradskog prevoza Petrovac - Ždraljica biće skraćena i vozila će saobraćati do raskrsnice ulica Internacionalnih brigada i Dušana… »

Zamagljivanje protiv komaraca u Leskovcu

Jug press 21.06.2016
LESKOVAC Gradska uprava za zaštitu životne sredine obaveštava građane i Pčelarska društva da će se vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca zamagljivanjem 22.06.2016. godine. sa početkom u 18 časova. Zamagljivanje će se vršiti po utvrdjenoj… »

Branislav Čurić novi direktor “Tigra”

Jugmedia 21.06.2016
PIROT – Novi generalni direktor pirotskog “Tigra” je Branislav Čurić,dosadašnji zamenik generalnog direktora, koji je podeno ostavku. U saopštenju se navodi da je dosadašnji generalni direktor Nebojša Đenadić na jučerašnjoj sednici podneo… »

I: Novi Pazar dobio naučni klub

Blic 21.06.2016
Posle 11 gradova širom Srbije i Novi Pazar od danas ima naučni klub, mesto za učenje i sticanje znanja na neformalan način kroz radionice, predavanja i brojne druge aktivnosti. Otvaranje klubova pokrenuo je Centar za promociju nauke iz Beograda pre… »

Sindikat Fiata u petak se sastaje sa Vučićem

iKragujevac 21.06.2016
Samostalni sindikat kompanije Fiat Krajsler automobili Srbija (FCA Srbija ) saopštio je da je za petak, 24. jun, zakazan sastanak s mandatarom za sastav vlade Aleksandrom Vučićem, na kome će zatražiti podršku kako bi pronašli rešenje za dugoročno… »

Heroina iz leskovca: Jedina žena doktor nauka pobedila i svoju bolest

Blic 21.06.2016
Kada je nedavno odbranila doktorsku disertaciju o uticaju hormona na gojaznost dece, Mirjana Miljković, načelnica Službe za pedijatriju u leskovaškoj bolnici, postala je i jedina žena doktorka u leskovačkom zdravstvu. Do titule doktorke nauke došla… »

Počelo leto

Radio sto plus 21.06.2016
Leto na severnoj Zemljinoj hemisferi počinje danas 34 minuta posle ponoći, što je ujedno i najduži dan u godini. Milan Jeličić, sekretara Astronomskog društva "Rudjer Bošković", rekao je agenciji Beta da će baš u toliko sati po… »

Sanacija parkirališta

RT Kragujevac 21.06.2016
Oštećenje na ulazu na zatvoreno parkiralište "Skupština grada", u ulici Save Kovačevića, danas je sanirano. Radove je finansirao kragujevački Parking servis, a izvođač je Javno-komunalno preduzeće Čistoća. Cilj sanacije oštećenja je… »