Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Bruka - roditelji tuže Grad i PU zbog tri odsto

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Čačak - Oko 200 roditelja na savet svojih advokata, tužiće Grad Čačak, odnosno Predškolsku ustanovu (PU), tražeći da im se vrati deo novca koji su uplatili za boravak svog deteta u vrtiću. Oni se pozivaju na Zakon po osnovu kojeg su plaćali 23… »

Ne kupajte se na neuređenim plažama

iKragujevac 21.06.2016
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da ne idu na neuređena kupališta, da obrate pažnju na mališane dok su u vodi i da plovna vozila ne koriste u blizini obale. Kikoš je upozorio da se broj utopljenika… »

Oboren pešak u ulici Nikole Pašića

iKragujevac 21.06.2016
U toku jučerašnjeg dana dogodila se saobraćajna nezgoda u 13h i 44min u ul. Nikole Pašića, u kojoj je povređen pešak, muškarac star oko 70 godina, koji je zadobio povredu nadlaktice. Pored toga ekipe HMP u toku jučerašnjeg dana intervenisale su… »

Ni: Proneverili milijardu, kažnjeni simbolično

OK radio 21.06.2016
Četiri godine nakon što su državni revizori utvrdili da je niška vlast zloupotrebila preko milijardu dinara i podneli dvadesetak prekršajnih prijava, trećina procesa je zastarela, trećina se još vodi, a ostali su uglavnom simbolično kažnjeni… »

Ples vršnjaka za malu Julijanu

Večernje novosti 21.06.2016
Na takmičenju "Sportsko leto" sakupljana pomoć za obolelu devojčicu. PARAĆIN - Svake godine u okviru "Sportskog leta", manifestacije namenjene đacima koja se održava u centru grada, održava se i Festival uličnih plesača, popularno nazvan… »

Preko dana oblačno i sunčano, uveče opet pljuskovi

Press 21.06.2016
U većem delu Srbije danas će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a posle podne i uveče ponegde s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Foto:B92.net Samo će u Banatu ujutru biti oblačno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Vetar će… »

Medvedja : Nema novih slučajeva “Kvrgave kože”

Jug press 21.06.2016
MEDVEDJA Predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić rekao je za JUGpress da na teritoriji te opštine proteklih dana nije bilo novih slučajeva oboljevanja stoke od bolesti „kvrgava koža“. „Ekipe veterinara su obišle proteklih dana 49… »

Završena Balkanska škola

Sandžak haber 21.06.2016
Balkanska omladinska škola svečanim iftarom je završila svoj projekat za studente, koji je trajao tri meseca. U okviru ove škole bila su organizovana predavanja za 40 odabranih studenata iz Novog Pazara, kojima su uručeni sertifikati. Projekat… »

Članovi “Crne kobre” posetili Svetski centar realnog aikidoa

Pirotske vesti 21.06.2016
Članovi sekcije realnog aikidoa “Crna kobra” učestvovali su na trening seminaru u Svetskiom centru realnog aikidoa u Beogradu. Svetski centar realnog aikidoa posetili su Anastasija Igić, Milica Gacev, Anđela Janićijev, Nikola Janićijev, Uroš… »

Osam medalja na Prvenstvu Srbije

Ritam grada Kg 21.06.2016
Na Prvenstvu Srbije za seniore, održanom u Novom Sadu, atletičari Radničkog osvojili su sedam medalja, dok je Milan Mladenović iz Parka bio drugi u troskoku (13,98 metara). Najzapaženije ostvarenje bilo je zlato Lazara Anića u skoku udalj (7,98)… »